понеділок, 23 квітня 2007 15:05

Відкрився найбільший в Україні кінотеатр

Найбільший в Україні кінотеатр "Сінема-сіті" відкрився у торговельному центрі "Середньофонтанський" в Одесі. $6,5 млн вклали в нього генеральний директор компанії "Двадцяте століття Фокс СНД" Міхаель Шліхт та Борис Фуксман, власник половини акцій телеканалу "1+1".

У кінотеатрі сім залів по 1359 місць. Щодня тут буде 50 кіносеансів. Кожної середи всі квитки продаватимуть по 15 грн. Першим фільмом, який показали в новому кінотеатрі, була комедія "Неваляшка" 39-річного російського режисера Романа Качанова. Він — автор фільмів "ДМБ" і "Даун Хаус". Приїхала вся знімальна група, крім Сергія Маковецького — той не зміг через гастролі. До входу в кінотеатр постелили червону доріжку. По боках поставили триметрові скульптури "Оскарів" — голлівудських кінонагород. Дівчата в коротких чорних сукнях вітали гостей. А двоє охоронців перевіряли квитки.

— Такого великого кінотеатру я ще ніколи не бачив, — зізнається режисер Качанов, пройшовшись залами. — Хоча був у США, Монте-Карло, Італії.

Перед прем"єрою в холі поставили справжній боксерський ринг. На ньому спортсмени з одеських боксерських клубів билися до першої крові. Адже стрічка "Неваляшка" розповідає про бокс. 30-річний російський актор Павло Дерев"янко грає легковаговика на прізвисько Неваляшка. Він дуже худий, але його ніхто не може побити. Неваляшка втомився від легких перемог і шукає сильного супротивника. Боксер дізнається про американця-важковаговика на прізвисько Пилка. Його грає 40-річний боксер Ноель Андерсон. Він — мулат, народився у Львові, але живе в Москві. Сайт фільму повідомляє, що Ноель — чемпіон України з боксу.

По-українськи фільм називається "Іванець-киванець"

— Це неправда, — запевняє "ГПУ" тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський. — Ноель узяв срібну медаль на чемпіонаті України з боксу. Але золота йому навіть і не снилася.

Неваляшка бачить по телевізору чорношкіру подружку Пилки — Кетрін. Хлопець хоче побити Пилку й відбити в нього дівчину. Тому намагається потрапити у важковаговики. Допомагає йому тренер (Сергій Маковецький). А Неваляшка в цей час закохується в російську балерину Таню (Олена Ніколаєва). Та за кордон уже пішов любовний лист, який хлопець написав для американської красуні Кетрін.

На прес-конференції після показу фільму Павло Дерев"янко малював кружечки та квадратики на альбомному листку. Іноді йому хтось телефонував, мобілка дзвонила "Пісенькою про ведмедів" зі стрічки "Кавказька полонянка".

— Якось Ноель не розрахував сили удару і майже відправив мене в нокаут, — згадує Дерев"янко. — Я довго не міг прийти до тями, бо зазвичай такі удари приймав мій дублер.

В акторів запитали, що вони подарують глядачам. Дерев"янко поцілував у щічку менеджерку кінотеатру. Андерсон підхопив на руки дівчину-фотографа, що стояла поряд, і поцілував її в губи.

А в режисера Романа Качанова поцікавилися, чи боїться він критики.

— А я критику не слушаю и не читаю, — відповідає той. — Чего читать? Фильм-то уже снят. Чтобы понять что-то для себя? Типа Белинский научил Пушкина? Так я, извините, не Пушкин. А вы, господа, — глянув на журналістів, — к сожалению, не Белинские.

Стрічка "Неваляшка" в Україні вийде в прокат 26 квітня. В українському перекладі вона називається "Іванець-киванець".

Зараз ви читаєте новину «Відкрився найбільший в Україні кінотеатр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі