четвер, 06 грудня 2007 18:28

Валерієві Леонтьєву зарано ввімкнули фонограму

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Співака Ігоря Ніколаєва після виступу у гримерну відвели двоє охоронців
Співака Ігоря Ніколаєва після виступу у гримерну відвели двоє охоронців

Музичну премію "Золота шарманка" вручали у вівторок у київському палаці "Україна". Захід утретє проводила компанія "Арт-мюзік". Щороку вона нагороджує найпопулярніших українських та російських виконавців. Квитки коштували 120–1700 грн. У список запрошених внесли понад 50 артистів. На концерт приїхала половина.

— Росіян не випускають із Внуково (аеропорт у Москві. — "ГПУ"), — пояснює за кілька хвилин до початку адміністратор концерту Юрій. — Там погана погода. Вони вже кілька годин у літаку чекають.

Артисти вилетіли з Москви, коли концерт тривав уже годину. До палацу під"їжджали після одинадцятої вечора. Не приїхали на "Шарманку" Ігор Крутой, Лайма Вайкуле, Надія Кадишева, Тетяна Овсієнко, гурт "Дискотека Аварія". Концерт мали вести Ксенія Собчак і Діма Білан. Натомість ведучими були учасники українського "Камеді Клабу".

За півгодини до початку шоу до зали заходить 26-річна донька президента України Віталіна Ющенко з чоловіком Олексієм Хахльовим.

— Сейчас платье упадет, — бубонить чоловік років 40.

Глядачі почали розходитися задовго до кінця

Віталіна крокує, склавши руки на грудях. Збоку здається, що притримує на тілі шовкову сукню на бретельках.

Артисти співають під фонограму по дві пісні. Потім їм вручають позолочені нагороди у вигляді шарманки. Соліста гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка, 39 років просять одягти новорічну червону шапку для фотозйомки.

— Шо то за свято, Новий рік, — сердиться співак, натягаючи шапку на розпатлане волосся. — З"їсти піввідра олів"є і запити шампанським? Я на Новий рік завжди спати лягаю. І встаю 1 січня з легкою головою і шлунком.

Фонограму 58-річного співака Валерія Леонтьєва ввімкнули, коли артист ще не встиг підійти до сцени. Шістьох юнаків із балету повернули за лаштунки і запустили запис вдруге.

Концерт закінчився о першій ночі. Глядачі почали розходитися задовго до кінця. Наостанку зала була напівпорожня.

— А де ж Вайкуле? — обурюється у фойє повнувата дівчина в сірому костюмі. — Я мамі обіцяла, що її сфотографую. Нащо мені була та Савічева?

20-річна співачка Юлія Савічева завершувала концерт.

Зараз ви читаєте новину «Валерієві Леонтьєву зарано ввімкнули фонограму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі