вівторок, 29 січня 2008 16:15

Ювілей Висоцького відзначали в Одесі

В Одесі актор і співак Володимир Висоцький був майже 200 разів. Саме з фільму "Вертикаль", який 1966 року було знято на Одеській кіностудії, розпочалася його широка популярність. У місті живе багато людей, які були з ним особисто знайомі. На Одеській кіностудії діє музей Висоцького. 25 січня одесити відзначили його 70-річчя.

У рок-клубі "Дикий Зед" відбувся рок-фестиваль, на якому лунали пісні Висоцького. Також пройшов більярдний турнір його пам"яті. Головним суддею змагань виступив чемпіон СРСР із більярду Володимир Іванов. 1979-го він був дублером Висоцького на зйомках фільму "Місце зустрічі змінити не можна" — в епізоді у більярдній.

— Працювати із Висоцьким було дуже цікаво, — згадує Іванов. — Він був фанатом більярду. Ми не раз грали із ним після зйомок.

На вечір пам"яті Висоцького в реабілітаційному центрі "Дім з Янголом" представили фотографії актора, речі, що він носив у житті й на зйомках. Багато людей прийшли з гітарами. Серед них відомий одесит Борис Бурда.

— У Висоцького була абсолютна харизма, — каже він. — Навіть не можу сказати, що з його пісень мені подобається найбільше.

Зараз ви читаєте новину «Ювілей Висоцького відзначали в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі