четвер, 09 серпня 2007 18:53

Юрій Стоянов із "Городка" грає Бормана

Автор: фото: УНІАН
  Юрій Стоянов відзнявся у перших епізодах і повернувся до Москви. Решту сцен із його участю дознімуть 26 серпня
Юрій Стоянов відзнявся у перших епізодах і повернувся до Москви. Решту сцен із його участю дознімуть 26 серпня

У Львові третій тиждень московський режисер Марюс Бальчюнас знімає повнометражний художній фільм "Шпигун нашого часу".

— Це весела комедія про шпигунів, — розповідає директор стрічки Олена Огнєва із Санкт-Петербурга. — Роль головного героя — штандартенфюрера Олафа Шуренберґа — виконує Павло Дерев"янко. Його помічницею по підпіллю Зіною буде колишня солістка дівочої поп-групи "Блестящие" Анна Семенович.

Уже відзнявся у своїх перших епізодах і поїхав до Москви Юрій Стоянов. Він утілює Бормана. Решту епізодів за його участю дознімемо 26 серпня. Скоро до нас приєднається актор Юрій Гальцев. Він буде Мюллером. Зараз працюємо над епізодами на квартирі шпигуна Шуренберґа в Берліні. Знімаємо вечірні та нічні сцени. Для цього побудували декорації в цеху заводу автонавантажувачів вул. Шевченка. А до кінця тижня переберемося в Оперний театр.

Огнєва каже, що актори дуже втомлюються.

— Увесь вільний час витрачають на відпочинок. Лише зрідка виходять у місто кави попити та на архітектуру глянути. Приємно, що їх упізнають. Особливо Павла Дерев"янка.

Зйомки у Львові триватимуть до 5 вересня. Останні епізоди кінокомпанія "Кіносфера" дозніме в Ялті. На екрани кінотеатрів стрічка вийде наступного року.

8-річний львів"янин Владислав Крючков — наймолодший актор у стрічці. Хлопчик грає Шуренберґа в дитинстві.

— Якось зустріла знайомого актора, розговорилися. Той запитав, чи не хочу зняти сина у кіно, — розповідає мати юного актора Наталія Крючкова, 41 рік. – Прийшли на пробу. Навіть не знаю, чи були ще претенденти на цю роль. На Влада тільки-но глянули — відразу взяли. Сказали, що схожий.

Хлопець грає лише кілька хвилин. Його герой мріє стати шпигуном і постійно намагається напакостити.

— Найважче синові було говорити російською мовою, — каже Наталія Крючкова. — Удома кілька днів безперервно репетирували.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Стоянов із "Городка" грає Бормана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі