понеділок, 22 грудня 2008 16:45

Юлія Лорд повертається на сцену

У столичному клубі "44" відбулася прем"єра кліпу "Бонні і Клайд" 30-річної співачки Юлії Лорд. Востаннє на публіці вона з"являлася п"ять років тому. Потім жила за кордоном.

Продюсер і режисер відео 37-річний Дмитро Прикордонний раніше працював зі співачкою:

— Два роки тому знову почали підтримувати зв"язки з Юлею. Забулися старі чвари. А після Праги, де ми випадково зустрілися й гарно провели час на концерті британської групи "К"юр", вирішили робити щось разом.

Кошторис "Бонні і Клайд" становить $25 тис. Пісня україномовна. Знімали кліп в одному зі спальних районів Києва. За сюжетом молоді люди заходять до вуличної фотобудки й не виходять з неї.

— Вони потрапляють у кращий світ, — пояснює режисер.

В одному з клубів столиці Нідерландів Амстердама Лорд почула композицію "Бонні і Клайд" французького шансоньє Сержа Ґінзбура, яку він співав з актрисою Бриджит Бардо.

— Це класичний французький шансон: вісім куплетів, розлогий сюжет. Потрібно було зберегти настрій пісні, але втиснути в поп-стандарт, — додає Юлія.

Пісня увійде до майбутнього альбому Юлії Лорд, який вийде навесні. Решту творів вона написала сама.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Лорд повертається на сцену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі