понеділок, 01 жовтня 2007 17:14

Українські співаки позмагаються за нагороду "MTV"

1 листопада на церемонії "МTV-Європа евордс" визначать 20 кращих співаків і гуртів світу. Нагородження відбудеться в Палаці спорту німецького міста Мюнхен.

Уперше у конкурсі братимуть участь українці. Серед претендентів — 28-річна співачка Гайтана, гурти  "Лама", "Естетік Едьюкейшен", "Океан Ельзи" та "Воплі Відоплясова". Із 28 вересня глядачі телеканалу "МTV-Україна" за допомогою СМС можуть голосувати за переможця. Результати оголосять у Мюнхені.

Найкращі отримають статуетку у вигляді літер "MTV".

— Грошового еквіваленту нагорода МТВ не має, але в музичному світі вона найпрестижніша, — розповідає прес-секретар "МTV-Україна" Євген Репетко. — Це велика честь для України — брати участь у церемонії нагородження. Цього року там гратимуть світові зірки: канадська співачка Евріл Лавін, американський рок-гурт "Фу Файтерс" і ліванський співак Міка.

— Мені здається, ми не переможемо, — каже "ГПУ" бас-гітарист  "Естетік Едьюкейшен" Юрій Хусточка. — Гадаю, переможе інша група. А в нас до кінця жовтня буде 8 концертів в Україні та Росії.

Зараз ви читаєте новину «Українські співаки позмагаються за нагороду "MTV"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі