вівторок, 24 липня 2007 18:18

Учасники "Танців з зірками" знімаються в серіалі "Танцпол"

  Танцівники Олена Шоптенко та Володимир Гончаров мають епізодичні ролі в серіалі ”Танцпол”. Шоптенко не взяли на головну роль
Танцівники Олена Шоптенко та Володимир Гончаров мають епізодичні ролі в серіалі ”Танцпол”. Шоптенко не взяли на головну роль

На київській кіностудії "Укртелефільм" знімають 100-серійну стрічку "Танцпол".

— Кіно розповідає про кухню танцю, — каже співрежисерка Марина Желізняк, 25 років. — Ми задумали цей серіал на хвилі популярності телешоу "Танці з зірками", яке ішло на українському телеканалі "1+1" та російському "РТР".

Серіал "Танцпол" замовив російський телеканал "РТР". Компанія "Скрін-Медіа" та "Київтелефільм" почали зйомки в середині червня. Задіяні російські та українські танцівники, які брали участь у "Танцях з зірками": Влад Бородінов, Ірина Гарус, Ігор Міхальков, Анастасія Сидоренко, Олена Шоптенко, Ганна Пилипенко та Дмитро Дикусар. Ведуть переговори про участь Влада Ями. Зніметься і співачка Наталя Могилевська.

— Вона зіграє саму себе, — розповідає "ГПУ" Марина Желізняк. — Артистку, яка приїхала знімати кліп у приморське містечко, і шукає танцівників. Зараз наші продюсери домовляються з Наталею. У фільмі буде молода танцівниця Поліна, яку грає російська актриса Анна Трішкіна. Поліна виросла у цьому містечку, — веде далі Марина. — За нею хтось постійно полює. То дівчина ламає ногу, то її збиває авто. Хто за цим стоїть, стане відомо наприкінці серіалу. До містечка приїжджає зірка європейського танцю Георгій Княжинський, якого зіграє російський актор Дмитро Фрід. Його герой звідти родом, але мігрував у Францію. І через 15 років повернувся зіркою. Георгій шукає таланти для свого світового шоу. І випадково зустрічає колишню любов Наташу — матір Поліни.

Марина Желізняк відома як режисер серіалу "Вовчиця". Сценарій до "Танцполу" написала Марина Меднікова — сценарист "Сестер по крові".

"ГПУ" потрапила на "Укртелефільм", коли знімали танцювальний турнір у Москві. Для цієї сцени взяли декорації з програми "Танці з зірками". Серед танцівників — Олена Шоптенко. Дівчина знуджено позіхає: в епізоді вона не танцює, а дивиться, як це роблять інші.

— Я пробувалася на роль Поліни, але мене не взяли, — зізнається Олена. —  Може, тому, що замовник — російський канал. У мене і ролі як такої немає. Слід було б готуватися до змагань, а я тут сиджу.

— Образливо за Альонку, — шепочуться на знімальному майданчику.

Дмитро Дикусар, який у "Танцях з зірками" був партнером Ірини Білик, фотографується з дівчатами з масовки.

— У мене невелика роль хлопця Віті, — розповідає Дмитро. — Від нього йде партнерка, а він намагається її повернути.

У Дмитра на грудях кільце на ланцюжку.

— Це подарунок від Ірини Білик, — каже Дикусар. — У неї є таке ж, тільки з іншим написом.

Що написано всередині, казати не хоче.

— Це інтимний напис, — пояснює чоловік.

У серіалі "Танцпол" знімається також Віталій Єгоров — Мілко з серіалу "Не родись красивой". Роль матері Княжинського дали російській актрисі Людмилі Чурсіній.  А маму коханого Поліни втілить Олександра Назарова — баба Надя з "Моєї прекрасної няні". Прем"єра фільму відбудеться восени.

Зараз ви читаєте новину «Учасники "Танців з зірками" знімаються в серіалі "Танцпол"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі