четвер, 05 липня 2007 17:39

У Вітебську почався "Слов"янський базар"

Із 5 липня в білоруському місті Вітебську триває 16-й Міжнародний фестиваль мистецтв "Слов"янський базар". На відкритті в Літньому амфітеатрі виступила 40-річна французька співачка Патрісія Каас.

Уперше "Слов"янський базар" транслюватиме "Перший національний" телеканал України. 10 липня у Вітебську пройде день України "Купайлиця". Режисером шоу стане Андрій Хетчиков. Він запросив Ірину Білик, Валентину Степову, Міку Ньютон та Ірину Шинкарук. На конкурсі молодих виконавців нашу країну представлятимуть переможниця телепрограми "Шанс" Наталя Краснянська та студент Київського естрадно-циркового училища Валентин Савченко, а в дитячому конкурсі — переможець усіх випусків телепрограми "Крок до зірок" Ернест Дерябін і одеситка Вікторія Петрик.

У фестивальній кінопрограмі покажуть український фільм "Аврора" Оксани Байрак та фільм-оперу "Запорожець за Дунаєм" режисера Миколи Засєєва-Руденка.

У завтрашній програмі "Віва Євробачення" заспіває цьогорічна переможниця пісенного конкурсу Марія Шерифович із Сербії. Приїдуть також учасники "Євробачення" минулих років: ізраїльська співачка-транссексуал Дана Інтернешнл, вірменин Андре, українка Тіна Кароль. Від Білорусі будуть Діма Колдун та Анжеліка Агурбаш.

Закриватиме фестиваль 14 липня російський співак Борис Моїсеєв, який народився в білоруському місті Могильові.

Зараз ви читаєте новину «У Вітебську почався "Слов"янський базар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі