понеділок, 16 квітня 2007 17:42

У "Віа-Грі" співатиме чеченка Меседа

  Мама Меседи — українка, тато — дагестанець
Мама Меседи — українка, тато — дагестанець

У понеділок московську групу "ВІА-Гра" залишила вагітна вокалістка Ольга Корягіна, 20 років. Сьогодні її офіційно замінила 23-річна чеченка Меседа Багаудінова із міста Грозний.

Ім"я дівчини в перекладі з чеченського означає "зірка". Меседа має гарний голос, темноволоса, блакитноока. Зріст — 172 см, вага — 51 кг, 3-й розмір бюста. Вона трохи нижча за Корягіну, але Олині концертні костюми на ній гарно сидять. Це вбрання перешиватиме стилістка київської телепрограми "Шанс" Ольга Навроцька вже в травні.

— Батько Меседи чеченський бізнесмен, передав нам касету з її піснями, — каже продюсер Дмитро Костюк. — Наступного дня я запросив співачку на відбір у Києві.

Меседу Костюк відвів до другого продюсера "Віа-Гри" Костянтина Меладзе. У конкурсі вже взяли участь понад сотня дівчат з усіх країн СНД. Але відібрали Меседу, як стверджує продюсер, за гарний голос і великі груди.

Мама Меседи — українка, а тато — дагестанець. Віри Меседа православної. Тому відверте вбрання в групі дівчину не налякало. Вона навчається в ГІТІСі на курсі режисера Володимира Назарова. Навіть працює на підспівках у його мюзиклі "Лісова пісня". Колись вона була солісткою вокального ростовського ансамблю "Мечты". Меседа нині ходить у київський тренажерний зал, займається вокалом. На вихідних вона відвідала Києво-Печерську лавру.

— Контракт у неї терпимий, — запевняє продюсер. — Я не забороняю їй виходити заміж чи вагітніти. Але Меседі доведеться взяти академвідпустку в ГІТІСі або перевестися на заочне відділення.

Зараз ви читаєте новину «У "Віа-Грі" співатиме чеченка Меседа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі