вівторок, 12 червня 2007 17:37

У "Поверненні мушкетерів" не буде сексу

Режисер Георгій Юнгвальд-Хилькевич привіз до Львова знімальну групу нового фільму про пригоди мушкетерів. Оператор Сергій Тартишніков і художник Микита Чернов оглянули місця натурних зйомок. Їх розпочнуть уже через місяць.

— Знімати не просто: місто стало дуже сучасним, з"явилося багато вивісок, склопакетів на вікнах. Усе це треба якось забирати з кадру, — розповідає 33-річний Василь Латишев, заступник директора фільму в Україні.

Стрічку фільмуватимуть у двориках Вірменської церкви та монастиря бернардинців, у палаці Потоцьких. А також у Свірзькому замку в Перемишлянському районі Львівщини.

— Я десь в Інтернеті читав, що "Мушкетерів" у СНД по телебаченню показують щодня. І хоч би рубля заплатили за авторські права, — скаржиться режисер Юнгвальд-Хилькевич. — Гроші на кіно дав російський бізнесмен Олег Чамін. Він фанат нашого попереднього фільму. Під час першої зустрічі запропонував назвати будь-який епізод зі стрічки і цитував діалоги. У нього грошей — як фантиків!

Олегові Чаміну належить кінокомпанія "Нью ван продакшн". "Повернення мушкетерів" — її перший проект. Подейкують, що бюджет стрічки — понад $5 млн.

Музику до фільму написав композитор Максим Дунаєвський, а тексти пісень — Карен Кавалерян.

— Це просто божевільні хіти, — запевняє Юнгвальд-Хилькевич. — Пісні виконують Михайло Боярський та Антон Макарський. Кіно буде без сексу: жодної сцени в ліжку, жодного поцілунку. Я хочу розповісти про любов. Фактично, це два фільми в одному: про чотирьох мушкетерів і їхніх п"ятьох дітей.

Режисер найбільше переживає за кадри із 24 вершниками.

— Цього дня зйомок чекаю, наче Страшного суду, — сміється він. — Уявляю, як вершники почнуть падати з коней.

Зараз ви читаєте новину «У "Поверненні мушкетерів" не буде сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі