вівторок, 28 серпня 2007 15:45

У новому кліпі група "ХS" роздягнеться

  Вокалістки групи ”XS” Наталя Якуніна (ліворуч), Олена Шекшуєва (в центрі) та Аня Бурая на святкуванні 5-річчя телеканалу ”М1” минулого року в столичному палаці ”Україна”
Вокалістки групи ”XS” Наталя Якуніна (ліворуч), Олена Шекшуєва (в центрі) та Аня Бурая на святкуванні 5-річчя телеканалу ”М1” минулого року в столичному палаці ”Україна”

Поп-група "XS" зняла нещодавно кліп на свій хіт "Эдем и ад". Пісню про кохання написали композитор Дмитро Саратський і поет Дмитро Тодорюк. Співачки знялися в образах тварин. Олені дісталася роль варана, Наталі — орла, Ані — дикої кішки.

—Тварин ми відзнімемо окремо. І за допомогою комп"ютера зробимо так, що співачки в кінці кліпу перетворяться на них, — розповів "ГПУ" 26-річний режисер Любомир Кобильчук.

Але варана режисер не знайшов. Тому тварину замінили зеленою ігуаною на ім"я Педро. Її приніс колишній учасник гурту "Вхід у змінному взутті" Олександр Стьоганов.

Дівчата начебто співають у пустелі, тому в павільйоні кіностудії вивантажили машину піску. За кілька годин зйомок Олена падає й починає плакати.

— Я так більше не можу, страшенно змерзла, — каже російською крізь сльози. — Це дуже складно, я втомилася.

З протилежного боку підбігає Марина Борщевська.

— Потерпи ще трішки, дівчинко моя, — заспокоює співачку і підправляє їй грим. Та щойно режисер скомандував "камера", знімальний кран разом з оператором падає вниз. Техніки ловлять металеву конструкцію за кілька сантиметрів від землі.

— Нічого собі, політав, — посміхається 27-річний оператор Олексій Хорошко.

Зйомки завершуються близько другої ночі. Режисер із дівчатами дивиться відео, а потім випроваджує пресу з майданчика.

— Далі у нас будуть еротичні зйомки, — пояснює.

Відверті сцени знімали аж до ранку. На екрані оголених "XS" можна буде побачити вже у вересні.

Зараз ви читаєте новину «У новому кліпі група "ХS" роздягнеться ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі