вівторок, 25 березня 2008 15:52

У "Докер пабі" нагороджували за "непопсу"

У "Докер пабі" нагороджували за "непопсу"

У столичному клубі "Докер паб" 20 березня радіостанція "Джем-Фм" нагороджувала рок-музикантів премією "Непопса". Протягом двох місяців її слухачі голосували за кращих у восьми номінаціях.

Переможці отримували дипломи та 25-сантиметрові мідні статуетки у формі штекерів. Їх розробляла дизайнерська студія "Акцент", яка належить співакові Павлу Гудімову. Йому теж дісталася нагорода. Благодійний проект "Серце, не спи", який зібрав 72 тис. грн для дітей, хворих на серцево-судинні недуги, визнали найкращим спецпроектом року.

Вінницький гурт "ТіК" переміг у номінації "Кращий дебют року".

— Заради премії ми на день перервали концертний тур Україною, — каже соліст гурту "ТіК" 28-річний Віктор Бронюк. — Приїхали сюди на нашому гастрольному автобусі, стоїть он перед входом у клуб. Завтра вранці вирушимо до Кам"янця-Подільського. Я схуд на декілька кілограмів — робочий графік просто скажений.

"ТіК" виконав п"ять композицій. Під час виконання "Баби" Сергій Шамрай, новий учасник гурту, зняв взуття й ногою грав на тромбоні.

— Ми прифігіли, коли побачили цей його трюк, — ділиться Бронюк. — Сергій — прапорщик міліції, раніше грав у міліцейському оркестрі. Там ми його і знайшли.

Ведучі чомусь говорили російською і матюкалися зі сцени

Кращим солістом визнали лідера гурту "С.К.А.Й" 28-річного Олега Собчука, а їхню платівку "Планета С.К.А.Й" — альбомом року. А кращою солісткою назвали Кашу Сальцову, 27 років, із гурту "Крихітка Цахес".

Концерт тривав 5 год.

— Музика грала дуже голосно. Таке враження, що організатори на концерт запросили делегацію глухих, — ділиться враженнями глядачка. — Ведучі чомусь говорили російською і матюкалися зі сцени. А Кудріна (ведуча, солістка гурту "Диверсанти". — "ГПУ") поводилася, як босячка з вулиці. Її ще й співати випустили, але яке відношення її музика до року має, я не знаю.

Спочатку ведучою вечора мала бути лідерка панк-гурту "Qarpa" Ірена Карпа, 27 років.

— Ірена сказала, що прихворіла. Тому за декілька днів до церемонії довелося шукати їй заміну, — пояснює піарниця "Джем-Фм" Яна Саливонюк, 24 роки.

Композицію Карпи "Дякую за секс" визнали кращою піснею року. На концерті Ірена таки була — разом із Сашком Положинським з гурту "Тартак" та співачкою Комахою виконала композицію "Очі твої" з останнього альбому "Іn Жир".

Зараз ви читаєте новину «У "Докер пабі" нагороджували за "непопсу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі