понеділок, 26 березня 2007 15:41

Тіна Канделакі була гейшею в столичному ресторані

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Тіна Канделакі та вокалістка ”Нічних снайперів” Діана Арбеніна у київському ресторані ”У хромого Пола”
Тіна Канделакі та вокалістка ”Нічних снайперів” Діана Арбеніна у київському ресторані ”У хромого Пола”

Російська телеведуча Тіна Канделакі, 31 рік, знялася в кліпі "Морячок" російської групи "Нічні снайпери". У пітерців почалися гастролі в Україні. Тому відео створили в Києві.

Зйомки проходили вночі на другому поверсі ресторану "У хромого Пола". Приміщення стилізоване під портовий кабак. Тут сидять туристи, портові робітники, подружки постійних клієнтів, рибалки, китобої, музиканти, капітани та босяки. Усі задіяні актори — непрофесійні. Їх відбирав режисер Віктор Придувалов. Настрій кліпу — комедійний. Солістка "Нічних снайперів" Діана Арбеніна, 32 роки, грає розповідача історій. Тіна Канделакі — японську гейшу, в яку закохується моряк.

— Слова до пісні я написала в Японії, — розповідає Арбеніна. —  Там італійці розповіли мені історію моряка, закоханого в японську гейшу. Жінка розлюбила морячка, і він гине у портовій бійці.

У пісні звучить банджо і гармошка, на яких "Нічні снайпери" зазвичай не грають.

Тіна Канделакі прийшла у яскраво-червоній шапочці, фіолетово-чорній сукні на бретельках та в колготках у сіточку. Перед зйомками сиділа з Арбеніною на дивані, разом пили коктейлі.

Із журналістами Канделакі спілкувалася неохоче. Зверталася трохи зверхньо: "Дорогой мой" і всім виглядом демонструвала, що втомилася від розмови.

— Дорогой мой, с Дианой мы знакомы уже десять лет, — каже знехотя. — Я пошла на концерт "Снайперов". После него познакомилась с Дианой. "Снайперы" тогда мне очень понравились, и сейчас нравятся. Когда узнала, что Диана снимает клип, предложила себя на роль.

Фагот із супермаркету приніс велетенський кавун

Режисер кліпу Віктор Придувалов був у поганому настрої. За всю ніч жодного разу не зняв чорних окулярів. Ще й Канделакі постійно його повчала:

— Мы сами разберемся, как лучше сыграть! Вы бы снимали быстрее!

Із пресою режисер не спілкувався. Придувалов відомий зйомкою серіалу "Весілля Барбі" та кліпами для гуртів "Океан Ельзи", "Танок на майдані Конго", "Тартак".

Десь о пів на другу ночі приїхав соліст гурту "Танок на мадані Конго" Олександр Михайлюта, більш відомий як Фагот. На запитання, що він тут робить, відповів:

— Зайшов побачити друзів. У кліпі не знімаюсь.

Фагот із супермаркету "Сільпо" приніс велетенський кавун. Сів за столиком у ресторані. Почастував кавуном друзів. Запивав віскі. Канделакі підійшла до музиканта.

— Я побачив тебе давно, — зізнався Фагот Тіні російською. — Але не хотів заважати.

— Ти хотів, щоб я до тебе підійшла? — засміялася телеведуча.

Фагот попросив у неї телефон. Тіна взяла його мобілку "Нокія 90" і записала свій номер.

О п"ятій ранку Канделакі полетіла до Москви. "Нічні снайпери" вирушили на три години пізніше.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Канделакі була гейшею в столичному ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі