четвер, 31 травня 2007 19:09

Тетяна Буланова написала мемуари

Цього тижня в Москві презентувала мемуари "Територія жінок" 38-річна російська співачка Таня Буланова. В Україні їх іще не продають, але на склади книгарень "Буква" видання уже завезли.

Співачка розказує про 13 років життя зі своїм першим чоловіком і продюсером Миколою Тагріним. Як іще, будучи у шлюбі з ним, закрутила роман із футболістом пітерської команди "Зеніт" Владом Радімовим.

— Мені подзвонили зі спортивної газети, — пригадує співачка, — запропонували взяти інтерв"ю у Влада. Я навіть злякалася, бо ніколи не захоплювалась футболом. Про що я буду його запитувати? Але зустрілися. У кафе. Я питаю: "Ви, напевне, часто травмуєтеся?". А Влад відповів, що недавно на тренуванні йому вцілили в око. Удар був такий сильний, що тепер у нього права зіниця більша, ніж ліва.

Співачка також розповідає про колишню цивільну дружину Влада, російську телеведучу Юлію Ізотову.

— Вона усім розказувала, що ми були подругами. І я, така сволота, відбила в неї чоловіка. Але ми ніколи не були подругами, — заявляє Буланова. — І не я була причиною розриву їхніх стосунків.

Чоловікові Буланової теж пропонували написати книжку. Але спортсмен відмовився. Сказав, що в сім"ї вистачить і одного письменника.

Книжка Буланової має 256 сторінок, тверду палітурку, коштує до 30 грн.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Буланова написала мемуари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі