середа, 30 травня 2007 17:22

Телепузиків звинуватили в гомосексуалізмі

У дитячому серіалі "Телепузики" поляки виявили пропаганду гомосексуалізму.

— Я помітила, що фіолетовий телепузик Тінкі-Вінкі носить жіночу сумочку. Але не думала, що це хлопчик, — заявила голова польського агентства із захисту прав дітей Єва Совінська. — Тут може бути якийсь прихований гомосексуальний підтекст.

Жінка вимагає провести психологічну експертизу персонажа Тінкі-Вінкі. І, якщо гомосексуальний підтекст знайдуть, зняти з ефіру "Телепузиків" на державному польському каналі TVP.

Чотири різнокольорових персонажі з антенами на головах і телевізорами в животах — Тінкі-Вінкі, Діпсі, Ляля і По — вперше з"явилися в програмі "Tелепузики" на "Бі-бі-сі" в 1997 році. Відтоді програму переклали 45 мовами у 120 країнах світу. Коли телепузики тільки з"явилися в американському телеефірі, американський проповідник Джеррі Фалвелл також звернув увагу на сумку Тінкі-Вінкі.

— Тінкі-Вінкі формує гомосексуальний спосіб життя, — заявив у 1999-му нині покійний Фарвелл. Але його заява тільки посилила інтерес геїв до серіалу.

Зараз ви читаєте новину «Телепузиків звинуватили в гомосексуалізмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі