понеділок, 19 лютого 2007 15:55

Світлана Лобода покинула продюсера

Автор: фото: phl
  Світлана Лобода соромиться роздягатися
Світлана Лобода соромиться роздягатися

24-річна співачка Світлана Лобода минулого тижня роздавала автографи у столичному магазині електроніки "Сіті.Ком". Найбільше її питали про сварку з продюсером Михайлом Ясинським. На початку лютого Лобода не продовжила з ним контракту.

— А сварки ніякої не було, — запевняє співачка. — Товаришували ми сім років, працювали два. Михайло хотів, щоб у кліпах були відверті сцени. Забороняв усміхатися в кадрі. Казав, коли будемо брати Захід, та-аке покажем. Я зауважувала, що ми й так уже все показали. Якось прийшла до модного фотографа Олександра Мордерера. Зняла бюстгальтер і прикрила груди рукою. Фотограф ахнув: "Ти що? Після таких кліпів соромишся роздягатись?". А мені справді було ніяково.

Колишньому продюсерові Лобода присвятила кліп "Мишка — гадкий мальчишка". Ясинського в ньому зіграв гуморист з "95-го кварталу" Євген Кошовий. Артиста прив"язали до залізного кола і крутили в різні боки.

— Його так нудило! — пригадує Лобода. — А ще Женя дуже мерз — був у коротких шортиках.

Знімав кліп 26-річний київський режисер Алан Бадоєв.

— Ми обговорювали майбутнє відео до другої ночі, — розповідає Світлана. — Я передивлялася книжки про мистецтво з картинами іспанського художника Сальвадора Далі. Запропонувала, щоб у кліпі був мікрофон із вухами і величезним оком.

Цікавлюся, хто буде новим продюсером Світлани.

— Не знаю, — знизує плечима. — Є багато людей, які мене підтримують.

Хлопця маєте?

Киває ствердно, проте розповідати відмовляється.

— Минулого року він подарував мені шиншилу Фунтика, — зізнається. — Я відвезла його до батьків в Ірпінь. Відтоді перестала носити хутро.

Правда, що ви знялися в індійському фільмі?

— Різдво святкувала в індійському місті Гоа. Я, моя молодша сестра і подруга із сином зупинились у місцевих жителів в хатинці. Поряд у селі Кандолім відпочивав індійський режисер Басу Бхаттачарія. Він побачив, як я танцюю на березі. І запропонував знятися в його новому фільмі. Два дні я перед камерою виконувала в сарі індійські танці. Потім довелося повертатися до Києва.

Часто їздите за кордон?

— Улітку літала до Нью-Йорка на концерт Мадонни. Із Надею Грановською, — каже про подругу, із якою 2004-го співала в групі "ВІА Гра". — А кілька місяців тому була в Парижі на концерті Джорджа Майкла. Купили квитки у віп-сектор. Поруч сидів мій улюблений музикант Ленні Кравіц. Так хвилювалася, що дихати не могла. Сказала йому англійською, що ми —  артистки з України. Ленні відповів, що в Україні дуже гарні жінки. Колись він зустрічався з голлівудською актрисою Мілою Йовович, яка народилась у Києві.

Добре знаєте англійську?

— Беру приватні уроки у викладача Вахтанга. У нього вчаться українські політики. Вахтанг десять років жив у Лондоні. Завжди ходить у діловому костюмі з краваткою. Перед тим, як запалити сигарету, завжди питає дозволу. Його дружина — голлівудська акторка.

Подобається навчання?

— Часто пропускаю заняття через концерти. Тому успіхів нема. Але співати англійською можу. Надсилаю англомовні записи друзям із Англії та Америки. Дуже хочу вивчити французьку. Навіть, якщо це буде через десять років.

У школі як вчилися?

— Про уроки не думала. Була неакуратною дитиною. Моя форма завжди була трохи брудною. Дома носила футболки із зображенням тварин. Мала отаку, — піднімає руку над головою, — гривку. А ще любила гратися у войнушки.

1982, 18 жовтня — народилась у Києві
2000 — співала у дівчачій групі "Капучино"
2002 — закінчила Київський університет культури, менеджер шоу-бізнесу
2003 — головна роль у мюзиклі "Екватор"
2004, травень–жовтень — вокалістка гурту "ВІА Гра"
із 4 лютого 2007 — ведуча програми "Шанс" на телеканалі "Інтер"

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода покинула продюсера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі