пʼятниця, 14 вересня 2007 16:15

Стівен Сіґал зніме фільм у Києві

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Американський актор Стівен Сігал розглядає моделей із київських агентств у столичному клубі ”Барський”
Американський актор Стівен Сігал розглядає моделей із київських агентств у столичному клубі ”Барський”

Американський кіноактор Стівен Сіґал, 56 років, у четвер увечері в київському клубі "Барський" вибирав п"ятьох дівчат на ролі у своєму новому фільмі. Стрічку він зніматиме в жовтні на київській кіностудії ім. Довженка.

Стівен Сіґал знімається в кіно 19 років. Раніше займався айкідо, відкрив власний клуб "Божественна воля" в японському місті Осака. Знявся, зокрема, в стрічках "В облозі", "Ні живий ні мертвий", "Наказано знищити".

Удень Стівен Сіґал побував у Києво-Печерській лаврі. Ходив у печери та відвідав чернече богослужіння. Потім пішов до клубу "Барський". Там актор з"явився о пів на дев"яту вечора. Його супроводжував менеджер Чіно Орсені та троє охоронців. У клубі їх зустрічали представники столичного продюсерського центру "СіПіЕй-продакшн", який привіз актора до Києва.

— Жодних подробиць про фільм ми поки що не розголошуємо, — каже "ГПУ" представник компанії Павло. Своє прізвище він назвати відмовився. — До початку зйомок я не можу нічого коментувати.

Сіґалові та Орсені зарезервували столика. Вони сидять на м"яких диванах. Нічого не замовляють. За рахунок клубу офіціантка принесла їм пляшку шампанського "Кристал". У клубі вона коштує 4 тис. грн.

До столика вишикувалась черга майже з 30 дівчат. Усі вони — моделі київських агентств. Чіно Орсені по черзі запрошує дівчат сісти на диван навпроти Сіґала. Той одягає вузькі окуляри. Кожній тисне руку й вітається. Запитує англійською, як справи. Потім просить встати й повернутися перед ним, цікавиться зростом та вагою.

— Він запитав, чи зможу поїхати за кордон, якщо мене оберуть, — радіє 18-річна модель Аня Шумяцька.

— А я хотіла з ним сфотографуватися, але не дозволяють, — з жалем додає модель Таня Лученко, 19 років.

Дівчатам, які сподобаються акторові, пообіцяли зателефонувати. Одночасно з кастингом у клубі "Барський" проводять відбірковий тур конкурсу краси "Міс Континенталь". Кращою визнали 23-річну білявку Діану Старкову. Сіґала просять вручити їй срібну корону.

— Я не збиралася брати участі в конкурсі, — розповідає "ГПУ" Діана. — Але мусила замінити подругу, яка захворіла.

Після нагородження Сіґал стає поруч із барною стійкою.

— Вам сподобалася Україна? — запитую.

— Єс! — замислено киває він. Чіно Орсені бере Сіґала за лікоть і веде до ліфта. За ними прямують охоронці. Доки ліфт зачиняється, Орсені, прощаючись, махає рукою. Сіґал усміхається й відвертається до дзеркала.

Зараз ви читаєте новину «Стівен Сіґал зніме фільм у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі