четвер, 14 червня 2007 19:18

Співак Юліан звинуватив Кіркорова у плагіаті

33-річний російський співак Юліан звернувся до президента республіки Чечня, аби той заборонив на її території продавати записи Філіпа Кіркорова.

Рік тому Юліан давав благодійні концерти в Грозному і Гудермесі. Після них співак записав чеченською мовою пісню "Чечня", створену місцевим композитором Алі Димаєвим. Вона одразу стала популярною. На вулицях Грозного продаються піратські копії сингла. Але на обкладинці компакту замість Юліана — фото Філіпа Кіркорова.

Останній стверджує, що пісню "Чечня" виконує він. А Юліан наполягає, що на компакті — його голос. У жовтні 2006-го на урочистостях з нагоди 30-річчя чеченського президента Рамзана Кадирова Кіркорову дали звання народного артиста Чечні.

— Нас із Кіркоровим важко сплутати, — обурюється Юліан. — Ми з ним схожі, як виделка й пляшка.

Філіпа й раніше звинувачували в плагіаті. Білоруська співачка Анжеліка Агурбаш заявила, що пісню "Work your magic", написану Кіркоровим для учасника "Євробачення" Дмитра Колдуна, він насправді украв у німецького дуету "Модерн Токінг".

Зараз ви читаєте новину «Співак Юліан звинуватив Кіркорова у плагіаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі