середа, 12 грудня 2007 14:11

Співак Роббі Вільямс мусить викласти мільйон доларів

Англійський поп-співак Роббі Вільямс, 33 роки, заплатить $1 млн Найджелові Мартіну Сміту — колишньому менеджерові групи "Тейк Зет". Із 1990-го по 1995-й Вільямс був її учасником, але згодом залишив заради сольної кар"єри. Суд також змусив Вільямса публічно вибачитися перед Смітом.

Нещодавно в Інтернеті з"явився первісний текст пісні "90-ті" з альбому співака "Rudebox". У ній Вільямс звинувачує колишнього менеджера у привласненні грошей, зароблених "Тейк Зет". Нині співак живе в американському місті Лос-Анджелес, тому на суд, що відбувся у британській столиці Лондоні, не прибув. Його інтереси захищали юристи.

— Роббі Вільямс хоче пояснити своїм прихильникам, що слова з цієї пісні не слід сприймати за чисту монету, — говорить адвокат зірки. — Роббі не збирався висувати припущення, що Найджел Мартін Сміт крав гроші у "Тейк Зет". Перед виходом альбому "Rudebox" він навіть змінив текст пісні, щоб надалі уникнути непорозуміння. Як би там не було, Роббі хоче публічно вибачитися за переживання, які довелося зазнати Найджелові після публікації оригінального варіанту.

Альбом "Rudebox" вийшов у жовтні торік.

— Багато хто передрікав Роббі швидкий фінансовий крах, бо диск провалився у хіт-парадах, — розповідає один із продюсерів співака. — Але його альбоми можуть скільки завгодно дратувати критиків й не сприйматися публікою. Бо доки він на сцені, доти про нього говоритимуть і писатимуть. Тож суперприбутки йому гарантовані.

За минулий рік Роббі Вільямс дав 44 концерти у 14 країнах світу. За свої виступи заробив $64 млн.

Зараз ви читаєте новину «Співак Роббі Вільямс мусить викласти мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі