середа, 24 жовтня 2007 18:23

Співачка Гайтана купила квітку за 1,5 тисячі гривень

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Гайтану гримують перед зйомками кліпу ”Капли дождя” на студії ”Укрнаукпопфільм”
Гайтану гримують перед зйомками кліпу ”Капли дождя” на студії ”Укрнаукпопфільм”

У вівторок на київській студії "Укрнаукпопфільм" 28-річна співачка Гайтана зняла дев"ятий кліп на пісню "Капли дождя". У ньому 10 світських левиць, яким уже за 60 років, відвідують модельний показ. Там вони крадуть молодість у юних моделей. Гайтана перетворюється на краплі дощу й очищує душі зловмисниць.

— Катюш, покажи, как ты будешь кисточку держать, — каже до візажистки 24-річна режисерка кліпу Катя Царик. Знімають кадри, у яких Гайтані роблять макіяж. Візажистка кілька разів проводить блиском по губах співачки. Режисерка схвально киває.— У відео покажемо таємниці модельного бізнесу, — розповідає вона "ГПУ". — Так захотів продюсер Едуард Клім.

Світських левиць у відео "Капли дождя" грають актриси київських театрів.

— Не захотіли знімати реальних, — каже режисерка. — Їх і так уже багато на екранах. Лишили тільки їхні образи, так, щоб можна було впізнати.

— Ніколи раніше не виходила на подіум як модель, — зізнається Гайтана. — Почуваюся на ньому невпевнено.

Вона вбрана у чорні брюки та сіру шовкову блузу від київської дизайнерки Лілії Літковської.

— Уперше з нею працюю. У Лілі гарний смак. Сказала мені, що я худа, — примружується. — Я займаюся у спортзалі тричі на тиждень. Не їм багато солодкого і мучного.

Демонструє високі сірі чоботи з гострими носками.

— Придбала у Ніцці за 700 доларів. А нещодавно себе порадувала. За півтори тисячі гривень купила квітку земіокулькас у горщику. Поставила вдома у коридорі, він гарно туди в кутку вписався. Там іще кілька африканських масок висить.

Кліп "Капли дождя"покажуть по телебаченню на початку листопада. 15 листопада виходить альбом Гайтани "Подиум любви", присвячений моді. До нього увійдуть десять пісень, написаних співачкою. Усі — про кохання.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Гайтана купила квітку за 1,5 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі