вівторок, 03 липня 2007 18:21

Сьогодні прем"єра фільму "Трансформери"

Сьогодні — світова прем"єра американського фантастичного бойовика "Трансформери". Режисер Майкл Бей приурочив її до Дня незалежності США. В українських кінотеатрах стрічку покажуть завтра. Семеро продюсерів, серед яких і Стівен Спілберґ, вклали в неї $300 млн. Кіно розповідає історію, придуману ще у 1980-х. Тоді одночасно випустили мультсеріал і комікси.

Йдеться про війну між жителями планети Кібертрон — трансформерами. Серед них є хороші автороботи і погані десептикони. Вони полюють за енергетичним кубом, від якого кожен робот може підживитися. А куб десять тисяч років тому впав на Землю. Тому вся залізна братія летить до нас. У цей час землянин, американський хлопець на ім"я Сем, купує авто "Камаро" 1975-го року випуску. Його автомобіль тікає з гаража, а потім  перетворюється в робота. Трансформери знищують людей, і врятувати Всесвіт повинен Сем. Перед тим як зробити це, хлопець закохується в дівчину на ім"я Мікела. Її грає американська серіальна актриса Меґан Фокс. А Сема — американський актор Шиа Ле Бюф.

На показі фільму у Лос-Анджелесі біля багатьох кінотеатрів поставили пластикових і паперових трансформерів заввишки із будинок. Містом їздили автомобілі із написами "Піди на "Трансформерів". А міські магазини вдвічі підняли ціну на ляльок-роботів. За кілька місяців американці випустять однойменну комп"ютерну гру.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні прем"єра фільму "Трансформери"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі