четвер, 22 січня 2009 15:25

Скрипка привіз французам квадратний метр сала

  Відвідувачів вечорниць у Парижі на Монмартрі пригощали салом, горілкою та узваром. Квиток коштував 37 євро
Відвідувачів вечорниць у Парижі на Монмартрі пригощали салом, горілкою та узваром. Квиток коштував 37 євро

Співак 44-річний Олег Скрипка провів вечорниці в Парижі на Монмартрі. Це район, де жили художники Пікассо, Ренуар, Дега, ван Ґоґ. Нині там працюють кабаре, галереї, ресторани.

— Три роки фестиваль "Країна мрій" експортує українське Різдво до Європи, — розповідає Скрипка. Він є засновником цього фестивалю. — Перші вечорниці повезли до Швейцарії 2005-го. Минулорічний Святвечір провели в Австрії.

Додає, що добре знає Париж. Скрипка жив у цьому місті сім років. Багато виступав, був одружений із француженкою Марі Рібо.

— Привіз французам горілку, узвар і квадратний метр сала. Власноруч тер мак на кутю. Радів, коли побачив, що приїхали люди з Бельгії, Швейцарії, Великобританії. Ми хочемо об"єднати всіх українців за кордоном.

На святі виступили фольклорна капела "Чоботи з Бугая", польський гурт "Велика оркестра". Квитки коштували 37 євро. Середня ціна на такі концерти в Парижі удвічі менша. Зал Елізе Монмартр був повним. Музикантам подарували ексклюзивне вино, яке можна придбати лише на аукціонах.

Зараз ви читаєте новину «Скрипка привіз французам квадратний метр сала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі