пʼятниця, 16 листопада 2007 15:22

Школярка намалювала кліп Антонові Мухарському

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Антін Мухарський запрошує своїх друзів у віп-залу на другому поверсі клубу ”Фаберже”. Там він святкував своє 39-річчя
Антін Мухарський запрошує своїх друзів у віп-залу на другому поверсі клубу ”Фаберже”. Там він святкував своє 39-річчя

У середу в столичному клубі "Фаберже" співак у стилі кантрі Антін Мухарський відзначив 39-річчя і презентував кліп на пісню "Шестипалий Петро". Його зняла 14-річна киянка Олександра Парахіна, учениця 9 класу школи N209. Це — четверте відео гурту "Коні-Айленд", солістом якого є Мухарський.

Два місяці тому Парахіна написала на електронну адресу співака листа. Казала, що зняла кліп на пісню "Шестипалий Петро" і хоче передати Антонові диск.

— Цього літа я відпочивала в таборі "Джерело" у місті Саки в Криму, — поправляє манжет попрасованої білої сорочки Олександра. Дівчина прийшла на презентацію кліпу. — На дискотеці у Криму грала пісня "Шестипалий Петро". Ми багато під неї танцювали, бо прикольна, текст смішний.

У Києві на Петрівці дівчина купила диск із піснями Мухарського.

— Однієї ночі не спала до п"ятої ранку, бо були канікули й не хотілося, — веде далі Олександра. — Узяла кілька альбомних листків, олівець, гумку й почала малювати. Змалювала аркушів 40. Потім усе відзняла на домашню відеокамеру. Записане зігнала у комп"ютер. Купила спеціальну комп"ютерну книжку, де показано, як зняти мультфільм у домашніх умовах. За два дні кліп змонтувала сама.  Хочу зняти для Антона ще відео на пісню "Бобік". Але не мультяшний, а справжній. Хочу знятися в ньому з учасниками гурту. А тато заплатить гроші за зйомку. Він у мене доктор, лікує спину.

Мухарський  займається боксом

За кліп Мухарський подарував дівчині срібний ланцюжок із кулоном "Шанель".

— Я зрозумів, що кліп Саші — шедевр наївного домашнього відео, який гідний визнання, — п"є біле вино співак. — Із лютого наступного року з київським музичним каналом проведемо конкурс. Дівчата і хлопці віком від 14 до 21 року зніматимуть домашнє відео на пісні українських виконавців і надсилатимуть на нашу адресу. Режисерів нагородять преміями: перше місце — п"ять тисяч доларів, друге — три, третє — тисяча доларів.

На сцені Мухарський відкорковує 5-літрову пляшку віскі "Джеймсон", яку придбав у Амстердамі за 90 євро. Біля барної стійки іменинник власноруч кидає у склянки лід і запрошує випити з ним. На день народження до Антона прийшли батьки.

— Синові подарували спортивний сірий із червоними лампасами костюм, — розповідає мати співака Валентина Андріївна, 60 років. Раніше жінка співала у колективі "Мрія". — Антонові потрібен костюм, бо він займається боксом. Батько ходив вибирати сам, "Найк" називається, — згадує марку. — Антон уже приміряв: трошки великі штани, але ми поміняємо.

Зараз ви читаєте новину «Школярка намалювала кліп Антонові Мухарському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі