четвер, 14 лютого 2008 14:40

Сергій Озерянський написав роман про шоу-бізнес

25-річний кліпмейкер Сергій Озерянський написав роман про український шоу-бізнес "Рєшка". Звуковим супроводом до нього стала платівка "Саундтрек" соліста гурту "НеДіля" 31-річного Едуарда Приступи (Ділі). Диск продаватиметься лише разом із книжкою, що вийде у видавництві "Фоліо" на початку березня.

— Я знаю шоу-бізнес ізсередини, — розказує Сергій Озерянський. — Книжка жорстко викриває все те, що відбувається за кулісами. Прототипами героїв стали реальні українські зірки. Але до такої книжки краще не потрапляти. Вона аморальна й антисоціальна, там багато бруду. "Фоліо" зняло з себе будь-яку відповідальність за наслідки, що ця книжка може викликати. Гадаю, багато зірок будуть шоковані. Не знаю, чи розмовлятимуть зі мною, коли прочитають "Рєшку".

Автор не зізнається, кого із зірок згадав у романі.

— Не розкажу, бо це може бути небезпечним для мого здоров"я. — жартує. — Але кому треба, той зрозуміє. Я проїхався по багатьох.

Сергій каже, що намагався писати у стилі скандального французького письменника Фредеріка Беґбедера. Того звільнили з роботи в солідній рекламній компанії, коли 2000-го він видав книжку "99 франків". У ній розказав про закулісся рекламного бізнесу.

— Книжку писав рік, — розповідає Сергій. — У ній багато автобіографічного. Це фактично мій щоденник, правда, трохи додуманий і "голлівудизований". Головні герої — я та мій брат. У деяких епізодах згадується й Діля, але нічого поганого про нього я не писав.

— Моя платівка і книжка Сергія створювалися незалежно одна від одної, — розказує Діля. — Але за настроєм і стилем вони вийшли схожими, тому вирішили їх об"єднати. Це суцільний антигламур, який Кузьмі зі "Скрябіна" навіть не снився.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Озерянський написав роман про шоу-бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі