четвер, 24 липня 2008 17:24

Роман Абрамович купив Земфіру

  Журналісти запитали Земфіру, чи правда, що її купив Абрамович. ”П...ць, як це коментувати?” — тільки й сказала співачка
Журналісти запитали Земфіру, чи правда, що її купив Абрамович. ”П...ць, як це коментувати?” — тільки й сказала співачка

Права на творчість російської співачки 31-річної Земфіри купив російський мільярдер Роман Абрамович, 41 рік. За скільки — не розголошують. За даними Міжнародної асоціації виробників фонограми, за рік співачка заробляє приблизно $1 млн. Сума контракту має бути більшою.

Земфіра Рамазанова цю новину коментувати відмовляється. Її представник Надія Боброва — теж, хоча зауважує, що "не може говорити нічого, доки не поспілкується з Абрамовичем".

Колишній губернатор Чукотки прихильний до Земфіри років зо п"ять. Співачка завжди виступає на корпоративних вечірках мільярдера. 2005-го Рамазанова хотіла назвати новий альбом "Нафта". Але піарники заявили, що з такою назвою він не продаватиметься.

— Не зовсім розумію, навіщо це треба Абрамовичу, — каже чоловік співачки Валерії продюсер Йосип Пригожин, 39 років. — Але, якщо він за це взявся, то за кілька місяців із Земфіри зробить зірку світового рівня.

Зараз ви читаєте новину «Роман Абрамович купив Земфіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі