неділя, 04 березня 2007 16:26

Режисер Віталій Малахов напоїв глядачів

  Режисер Віталій Малахов головну роль у виставі ”Шинкарка” дав дочці Даші
Режисер Віталій Малахов головну роль у виставі ”Шинкарка” дав дочці Даші

Столичний Театр на Подолі відновив п"єсу "Шинкарка" італійського драматурга XVIII століття Карло Гольдоні після десятирічної перерви.

Прем"єра відбулася в київському палаці мистецтв "Український дім". 53-річний режисер Віталій Малахов назвав її виставою-дегустацією. Бо глядачів у холі пригощали білим "Шардоне Качинське", яке тільки-но з"явилося в продажу. Напій розливали в пластикові стаканчики. Однак на виставу з вином не пускали. Перед виставою режисер зібрав у коридорі всі порожні пляшки і поставив їх серед декорацій на сцені. За кілька хвилин актори з них начебто наливали собі спиртне.

Головну роль шинкарки Мірандоліни грає 29-річна донька режисера й ведуча кулінарної програми "Картата Потата" на телеканалі "Інтер" Даша Малахова. Її героїня — молода власниця італійського готелю XVIII століття. Вона закохує у себе всіх жителів: заможного графа, жебрака, маркіза та кавалера, який нікого до цього не кохав.

До Даші роль Мірандоліни десять років грала її мати

— Репетирували ще півтора року тому, — поспішаючи в гримерну, каже "ГПУ" акторка. — Але я завагітніла і не змогла грати. Бо у виставі є сцена, де я падаю на підлогу. Тільки після народження сина Матяша повернулася. Зараз моєму хлопчикові рік. Хоча публіці я більше відома як телеведуча. Усі дивуються: "Ти ще і в театрі граєш!". Насправді моя трудова книжка з одинадцяти років у Театрі на Подолі.

До Даші роль Мірандоліни десять років грала її мати Ксенія Малахова.

— Вона серйозно захворіла, — неохоче розповідає Віталій Малахов. — Зараз Ксенія колясочниця, інвалід першої групи. Ніхто з акторів не хотів грати її роль. Але адміністрація постійно просила, аби ми поновили виставу.

Тому він замінив дружину донькою. Даша саме повернулася з британського Коледжу музики й драми, де вчилася три роки в актора Ентоні Хопкінса, 69 років. Того самого, що зіграв людожера у фільмі "Ганнібал".

Вистава "Шинкарка" нині йде у столичному Театрі на Подолі. Квитки коштують від 20 грн.

Зараз ви читаєте новину «Режисер Віталій Малахов напоїв глядачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі