вівторок, 06 листопада 2012 00:15

Репетирували 12 годин поспіль

— Мене часто запитують, як стати зіркою. Це прагнення — як хвороба, — каже вокаліст "Діп Перпл" Ієн Ґіллан, 67 років. — У юності мені запропонували за великі гроші виконати простенький шлягер. Але менеджер сказала: "Зрозумій, тебе всі запам'ятають по цій дурній пісеньці. І все життя тобі її згадуватимуть". Я відмовився. Музикант має нести відповідальність за свою творчість і не опускатися до банальності. Слухач не дурний.

22 міста і п'ять країн відвідає гурт під час цьогорічного європейського турне. Почалися гастролі з російського Єкатеринбурга 22 жовтня. Після річної перерви в спільних виступах музиканти 12 год. без обідньої перерви провели на репетиційній базі російського гурту "Смислові галюцинації", щоб зігратися.

Вечеряють рокери під час турне у своїх номерах. У кожному місті до гримерок музиканти просять принести два ящики світлого німецького пива, пляшку шотландського віскі. Із закусок — канапки з лососем, креветки, курячі крильця з соусом, сир і 12 свіжих булочок, до яких треба подати 24 сосиски.

Зараз ви читаєте новину «Репетирували 12 годин поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі