середа, 15 листопада 2006 15:53

Пугачова пише книжку

— Місяць тому Алла Борисівна сіла за мемуари, — розповіла "ГПУ" представник прес-секретаря співачки в Києві Ірина Міліченко. — Усі родичі, а особливо донька, Крістіна Орбакайте, відмовляли її.

Кілька років тому 57-річна Пугачова пішла до ворожки. Та сказала: "Коли напишеш мемуари, помреш". Алла Борисівна спочатку боялася писати книжку. Вона вірить ворожкам, до яких почала звертатися ще у 23 роки. Одна така напророчила Пугачовій першого чоловіка Ніколаса Орбакаса.

Коли напишеш мемуари, помреш

Примадонна вирішила розповісти про себе сама, а не вустами інших людей. Бо десять років тому вийшла офіційна книжка про примадонну "Алла, Аллочка, Алла Борисовна". Її написав російський фанат Пугачової Олексій Бєляков. Співачка книжку читала, каже, все там правда. Ще одну книгу про життя Алли і її колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова видав 1997-го пітерський журналіст Михайло Садчев. Пугачова вклала гроші в цю книжку. Коли наклад був надрукований, подружжя забрало з типографії всі до одного екземпляри. Тепер їх Пугачова зберігає у домашньому архіві. Примадонна почала працювати над мемуарами нещодавно. І не знає, коли завершить.

Зараз у писанні настала перерва — через гастролі Україною. Співачка відвідає сім міст. 21 листопада виступить у київському Палаці культури "Україна". 23 — у Львові, 24 — в Одесі, 26 — у Кривому Розі, 27 — у Дніпропетровську, 29 — у Донецьку. А закінчить тур 30 листопада у Харкові. Столичний виступ триватиме півтори години. Пугачова виконає хіти "Любовь, похожая на сон", "Мадам Брошкина" та "Позови меня с собой".

Зараз ви читаєте новину «Пугачова пише книжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі