середа, 04 липня 2007 19:03

Потап і Настя Каменських заспівали про "Міцного горішка"

На прем"єрі голлівудського бойовика "Міцний горішок-4" у столичному кінотеатрі "Україна" репер Потап і Настя Каменських презентували неофіційний саундтрек до стрічки — пісню з однойменною назвою.

На презентації гостей пригощають коктейлем "кривава Мері". Дівчата в коротких сукнях із зображенням Брюса Вілліса роздають чоловічі журнали.

20-річна Настя Каменських хоче сісти на високий стілець, але натомість із розгону падає на підлогу. Співачка вдає, що нічого не трапилося, і починає співати сидячи.

— Я не знаю, что мне делать с этою бедою. Полюбила я орешка с лысой головою.

Настя трясе грудьми в рожевому ліфчику в такт пісні, імітує, ніби жує гумку.

— Мені пояснили, що я маю грати малолітню дурепу, — розповідає співачка. — Усі рухи сама поставила. Колись ходила на акторську майстерність, але зараз учуся на економіста в американському університеті штату Вісконсин.

Місяць тому в кінотеатрі "Україна" Потап і Настя Каменських зняли кліп на пісню "Міцний горішок". Співаки беруть у буфеті по склянці коли та поп-корну і йдуть у зал.

— Хочемо подивитися, чи справді Брюс Вілліс такий міцний горішок, як ми про нього співаємо, — жартує Потап.

Уперше стрічка "Міцний горішок" режисера Мактірнена вийшла 1988-го. Тоді вона отримала чотири премії Американської кіноакадемії "Оскар" і звання найкращого екшену всіх часів за версією журналу "Ентертейнмент Віклі". 1990 року Ренні Харлін зняв продовження бойовика. 1995-го з"явилася третя частина знову під керівництвом Мактірнена.

"Міцний горішок-4" зняв Лен Вайзмен. У стрічці актор Брюс Вілліс у ролі поліцейського Джона Маклейна рятує Америку від інтернет-терористів, які намагаються зламати комп"ютерну систему США.

Зараз ви читаєте новину «Потап і Настя Каменських заспівали про "Міцного горішка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі