вівторок, 29 січня 2008 16:15

Померлого Хіта Леджера замінять Джонні Депп і Бред Пітт

Голлівудській зірці 44-річному Джонні Деппу запропонували зіграти у фантастичній картині "Уявляріум доктора Парнаса" режисера Террі Гілліама, 67 років. Депп має дограти епізоди австралійського актора Хіта Леджера, який 22 січня пішов із життя після передозування снодійним.

— У фільмі є епізод, де Хіт проходить через чарівне дзеркало й отримує здатність міняти зовнішність, — пояснює режисер. — Саме після цього моменту виконувати роль персонажа буде Джонні. Він нині вільний, тому сподіваємося, що виручить нас.

Депп поки що не повідомив остаточне рішення щодо пропозиції Террі Гілліама. Незабаром він має зніматися в фільмі англійця Брюса Робінсона "Ромовий щоденник" за книгою американського письменника Хантера Томпсона.

Перший етап зйомок "Уявляріума доктора Парнаса" закінчився в середині грудня в Лондоні. Другий мав розпочатися 28 січня в канадському місті Ванкувері. Кошторис стрічки $30 млн. Хіт Леджер грав у ній учасника театральної трупи доктора Парнаса, який намагається врятувати доньку чарівника від диявола. Доктора втілює 78-річний канадський актор Крістофер Пламмер.

— На знімальному майданчику Хіт був енергійним. Багато трюків виконував сам, але всі ми у 28 років рвалися в бій, — каже Крістофер. — Мені здається, він перенапружився. Тим більше в нього була пневмонія, скаржився на поганий сон.

Через смерть актора під питанням залишається зйомки ще одного фільму. Це британсько-індійська драма "Древо життя" з бюджетом $150 млн, режисера Теренса Меліка, 64 роки. Подейкують, що на роль Леджера запросять голлівудську зірку Бреда Пітта, 44 роки.

Зараз ви читаєте новину «Померлого Хіта Леджера замінять Джонні Депп і Бред Пітт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі