четвер, 09 жовтня 2008 18:05

"По-Ма-Да!" переспівала "Модерн Токінґ" українською

Автор: фото надане продюсерською компанією mamamusic
  ”По-Ма-Да!” є десятим музичним проектом Юрія Нікітіна. У гурті співатимуть (зліва направо) Владислава Осмачко, Черрі й Оксана Кулай
”По-Ма-Да!” є десятим музичним проектом Юрія Нікітіна. У гурті співатимуть (зліва направо) Владислава Осмачко, Черрі й Оксана Кулай

40-річний продюсер Юрій Нікітін створив україномовний дівочий поп-гурт "По-Ма-Да!" До нього увійшли три блондинки зростом 150 см кожна. Продюсера відмовляли так називати гурт, бо в Києві є однойменний гей-клуб.

— Ця назва мені подобалася давно. Слово "помада" інтимне, хоча часто буває на слуху, — каже Юрій Нікітін.

Це десятий музичний проект Нікітіна. Він продюсує Ірину Білик, Вєрку Сердючку, Василя Бондарчука, гурти "НеАнгели", "А.Р.М.І.Я", "Арктика", "НікітА", "Голлівуд", "Авіатор".

—  Мене звинувачували в тому, що створюю лише російськомовні проекти.  Для україномовного довго не міг знайти підходящих артистів.  Шукав дівчат два роки. Оксана, Влада і Черрі гарно виглядають разом. А головне — щирі, коли співають українською.

Дівчата переспівали українською пісні німецького гурту "Модерн токінґ" — "Бразер Луї" й "Чері леді". На останню зняли кліп.

— Юрій Володимирович (Юрій Нікітін. — "ГПУ") нам — як тато. Провів із нами ніч на майданчику, розповідав анекдоти й жартував, — говорить учасниця гурту Владислава Осмачко, 23 роки.

Вона родом із Харкова. Кілька років брала участь у фестивалі фронтової пісні "Перемога" в російському місті Дзержинськ. 20-річна Оксана Кулай три роки тому переїхала до Києва з Луцька. 2007-го із піснею Мерилін Монро "I wanna be loved by you" здобула 7-ме місце в проекті "Шанс" на телеканалі "Інтер".

— На зйомках до крові натерла ноги, — скаржиться третя учасниця гурту Черрі, 22 роки. Своє справжнє ім"я не називає. — Ми танцювали на колінах. У шкіру врізалися залізні ланцюги, що звисали з шортів. Юрій Нікітін сказав, що відео вийде бомбове.

У кліпі дівчата танцюють на тлі синьо-жовтого прапора. Прем"єра відбудеться 12 жовтня на телеканалі М1.

Зараз ви читаєте новину «"По-Ма-Да!" переспівала "Модерн Токінґ" українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі