середа, 05 вересня 2007 15:30

Подружжя Шевченків видає "ужастик"

У вересні видавництво "Фоліо" видасть роман жахів Олександра та Наталії Шевченків "Бранці мороку". Ця книжка зайняла третє місце на цьогорічному літературному конкурсі "Коронація слова". Презентують її на Львівському книжковому Форумі 13–16 вересня.

— Роман стане бестселером, — упевнений директор "Фоліо" Олександр Красовицький. — Планую продати десять тисяч примірників за рік.

— "Бранці мороку" — поєднання жахів із мелодрамою, — пояснює "ГПУ" 29-річний Олександр Шевченко. — Бо зброєю в боротьбі з кошмаром стане кохання. Ми з Наталкою назвали це "романтичним хоррором". У книжці йдеться про київське подружжя письменниці та телевізійника. Після того як чоловіка звільняють із роботи, пара переселяється до затишного будиночка в лісі. Там їх переслідує потойбічна сила. Роман написано від першої особи. Розділи від імені чоловіка готував Олександр, від імені дружини — Наталка.

— Зазвичай Наталка пише мелодраматичні історії, але в цій книзі їй вдалися дві справді моторошні сцени, — каже Олександр. Із Наталкою він познайомився на конкурсі "Коронація слова" 2001 року. "Бранці мороку" — їхня перша спільна робота.

Олександр розповідає, що він і його дружина працюють і над власними проектами.

— Я малюю героїв до свого першого роману "Глибинка", — веде далі чоловік. — Із цих малюнків мрію зробити повнометражний мультфільм. Хочу, щоб у ньому звучали пісні групи "Друга ріка". Вокаліст гурту Валерій Харчишин не проти.

А Наталка пише два романи —  містичний детектив і любовну історію.

— Але часу бракує, — додає Олександр. — Робота іде дуже повільно.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя Шевченків видає "ужастик"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі