вівторок, 17 червня 2008 18:20

Онука президента Білорусі зіграла в комедії

  Вікторія Лукашенко з Михайлом Жигаловим у кадрі з фільму ”На спині в чорного кота”
Вікторія Лукашенко з Михайлом Жигаловим у кадрі з фільму ”На спині в чорного кота”

У мінському Будинку кіно презентували комедію білоруського режисера Івана Павлова "На спині в чорного кота". У картині два діди із села Карамельки виграють у лотерею значну суму. Вирішують витратити її у великому місті, тож вирушають до столиці. І там віддають гроші на операцію тяжкохворій дівчинці.

В епізодичній ролі в комедії знялася — онука президента Білорусі Олександра Лукашенка.  10-річна Вікторія. Вона зіграла сільську дівчинку, яка й розповідає про головних героїв.

— На прослуховуванні Віка поводилася впевнено, навіть розказала анекдот, — каже режисер Іван Павлов, 60 років. — Не знаю, чи стане вона актрисою, але в моєму фільмі зіграла чудово.

На прем"єру стрічки в Мінську Віка Лукашенко не прийшла — на канікули поїхала до бабусі в село. Не з"явився і 41-річний співак Філіп Кіркоров, який "засвітився" в кількох епізодах комедії. Він зіграв "світлого ангела", що возив на лімузині дідусів. Кажуть, Кіркорова запросили в картину на прохання білоруського президента.

Зараз ви читаєте новину «Онука президента Білорусі зіграла в комедії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі