понеділок, 19 березня 2007 16:52

Онука Богдана Ступки зіграла квіточку

У Національній опері відзначив 10-річчя столичний дитячий шоу-театр "Чунга-чанга". У двох відділеннях показали мюзикли "Політ до мрії" за мотивами повісті "Незнайко на Місяці" й "Книга джунглів" за казкою "Мауглі" Ред"ярда Кіплінґа.

— Артисти співали під фонограму, — ділиться враженнями 39-річний актор Остап Ступка. — Але це ж діти, їм можна.

На сцені виступає молодша донька актора Устина, 7 років. Три роки тому дівчинка зіграла каченя у дитячій виставі "франківців" "Хоробрий півник". Була наймолодшою актрисою.

— Сьогодні вона грала квіточку в масовці, — говорить про Христину батько. — Вперше я вийшов на сцену в Одеському оперному. Був баранчиком, — згадує. — Грав разом із мамою в балеті "Створення світу" Андрія Петрова. Було мені десь, як Устині зараз, може навіть менше.

61-річний актор Володимир Талашко прийшов подивитися на  хрещеницю Леру Сочівець, 14 років.

— Востаннє бачив її дуже маленькою. У мене в дитинстві не було таких яскравих костюмів. Ми жили на Донбасі, батьки на шахті працювали. В театральний гурток мене відвела перша вчителька Надія Кирилівна.

— Відомі люди не люблять афішувати, що їх діти займаються в нас, — говорить керівник театру 45-річна Лариса Шутько. — Заняття проводимо безкоштовні, але приймаємо внески від батьків. Називаємо це платні послуги. У Будинку культури "Метробуду" за оренду приміщення ми не платимо. Кошти йдуть на костюми та запис фонограм.

Зараз ви читаєте новину «Онука Богдана Ступки зіграла квіточку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі