неділя, 25 березня 2007 17:19

Олена Шоптенко і Влад Яма цілувалися

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  По закінченні мюзиклу ”Па” зала стоячи скандувала ”Лєна! Лєна!”
По закінченні мюзиклу ”Па” зала стоячи скандувала ”Лєна! Лєна!”

Прем"єра мюзиклу "Па" 36-річної Олени Коляденко пройшла в п"ятницю у столичному концерт-холі "Фрідом". Олена була суддею в телешоу "Танці з зірками". На головні ролі вона запросила колишніх учасників цієї передачі Олену Шоптенко, 19 років, та Владислава Яму, 24 роки.

— Коли ми з Шоптенко вперше взялися за руки, — пригадує перед виступом Яма, — сумнів, що може щось не вийти, відразу зник. А через 15 секунд танцю я зрозумів, що ми будемо гарною парою.

У "Танцях з зірками" Шоптенко і Яма були суперниками. У мюзиклі вони цілуються.

— Коляденко ця ідея спала на думку за два дні до прем"єри, — каже Влад. — Учора репетирували поцілунок уперше. Обоє засоромилися.

Шоптенко в мюзиклі грає витончену дівчину з вищого світу. Яма — хлопця з модної вуличної тусовки.

Робота над мюзиклом тривала два місяці.

Заради мюзиклу Яма відмовився їхати на "Ігри патріотів". Олена пропускала пари в Київському економічному університеті. Вона на другому курсі вивчає міжнародну економіку.

— Зазвичай сплю по десять годин. Але через репетиції — тільки шість, — скаржиться Коляденко. — 14-річний син Федька мене вже два дні не бачив. У січні ми їздили в Єгипет. Там я і придумала шоу. Була в Лас-Вегасі, дивилася усі світові шоу. Українські шоу поступаються лише технологіями. Там інженери придумують рухомі сцени, фонтани. Клянуся, в нас теж буде свій Лас-Вегас!

По закінченні мюзиклу зал скандує "Лєна! Лєна!". Коли Коляденко виходить, її задаровують квітами.

Президент модельного агентства "Карін" Влада Литовченко, 36 років, озирається довкола у холі:

— Загубила свого мужчину, — її компаньйон, високий чоловік із шрамами на щоках, кудись відійшов. — Якби запросили в телешоу "Танці з зірками", не погодилася б.

Я — негнучка, і виглядала б смішно. Хоча й беру уроки східних танців. Це добре для фігури. Рухи потім можна використати на дискотеці. Із подругами раз на два місяці ходжу до клубів "Арена" чи "Декаданс".

34-річна художниця Євгенія Гапчинська п"є біле вино. Її чоловік поїхав до Москви, де відкрилася виставка Євгенії.

— Із Коляденко ми близько не знайомі, — каже художниця. — Але дружимо з її колишнім чоловіком Дмитром. Колись він прийшов до мене в майстерню і замовив картину в подарунок Ірині Білик, з якою тоді зустрічався.

28-річна Лілія Подкопаєва з чоловіком Тимофієм залишили дітей Вадима й Кароліну на няню і бабусю.

— Вадік вже вміє говорити "папа", "мама", — хвалиться Лілія. — Лінку годує сухариками та цілує їй ніжки.

На прем"єру мюзиклу "Па" прийшли Богдан Губський із дружиною Євгенією, актор Остап Ступка з дружиною, Інна Цимбалюк та Андрій Кравчук.

— Сьогодні я змінила ставлення до бальних танців, — говорить Асія Ахат. — Раніше я не вважала ці рухи сексуальними. Але мюзикл "Па" відкрив мені очі. Бальний танець тут виглядав сучасним, близьким модній міській людині.

— Трохи не вистачало сюжетності, — критикує актор Володимир Горянський, 48 років. —  Але яка енергетика пре! Прямо вивалюється, як тісто, що добре підійшло.

Коли гості розійшлися, Коляденко зібрала танцівників у холі.

— Ви всі великі таланти, від Бога, — підіймає келих шампанського і кланяється до землі.

Раніше вона зізналася:

— До цієї прем"єри йшла все життя. Хоч за освітою я піаністка, в юності грала Шопена і Чайковського. Але в консерваторії провалилась, і стала концертмейстером у Сумському театрі драми і комедії. Коли мені був 21 рік, у нас із Дмитром Коляденком народився син. Тоді ж ми створили балет "Арт-Класік". Прожили разом 9 років. І п"ять років тому розлучилися.

Каже, що зараз має коханого.

— Але виходити заміж не збираюся. Мені вже одного чоловіка вистачило.

У 2002-му Коляденко заснувала балет "Фрідом". Працювала з Борисом Моїсеєвим та Лолітою Мілявською. Її балет знімався у кліпах Вєрки Сердючки, Асії Ахат, Тетяни Недєльської та гурту "Алібі".

Зараз ви читаєте новину «Олена Шоптенко і Влад Яма цілувалися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі