вівторок, 13 березня 2007 17:48

Олександрові Балуєву не подобається собака Путіна

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  За перевищення швидкості Олександра Балуєва зупинили українські даїшники
За перевищення швидкості Олександра Балуєва зупинили українські даїшники

Зірка московських серіалів Олександр Балуєв, 48 років, зіграв у Київському театрі імені Франка антрепризну виставу "Кіт у мішку". Хоча квитки коштували до 1000 грн, був аншлаг.

П"єсу "Кіт у мішку" написала москвичка Олена Менич, а поставив режисер Олександр Огарьов. До Києва вони не приїхали.

Поселили росіян у столичному готелі "Прем"єр Палас". Перед цим виставу "Кіт у мішку" показували в Донецьку та Хмельницькому.

— До Києва о третій ночі приїхали, — поскаржився Балуєв на прес-конференції перед виставою. — На дорозі до Хмельницького за перевищення швидкості нас зупинили даішники. Прошу інспектора: "Нас люди чекають, на виставу спізнюємось. Той спочатку: "Да-да". А потім перепитує: "Ти не двійник часом? А то я тут недавно Кіркорова, Пугачову й Орбакайте зупинив. За кермом Пугачова була. Тільки не справжня — двійник".

Пити просто не модно

У виставі "Кіт у мішку" Балуєв грає ведучого однойменної паризької телевікторини. Його дружину вбило струмом. На роковини смерті жінки герой Балуєва завжди напивається. Якось він на п"яну голову познайомився в кав"ярні з героїнею 47-річної Тетяни Рудіної. Та сидить у в"язниці за вбивство коханця. Але за хорошу поведінку її відпустили на вихідні додому. Герой Балуєва прокидається наступного ранку. І з"ясовує, що заручився зі своєю нічною супутницею. А ще його звільнили з роботи.

— У реальному житті після застілля в мене теж були провали у пам"яті, — сміється Балуєв. — Але щоб нічого не пам"ятати — такого не пригадаю. Зараз в акторів інший темп роботи. Пити просто не модно. Це раніше наші "кити" по театрах "закладали". Бо знали, що в них дві вистави на тиждень.

Балуєва запитали, чи підсовували йому колись кота в мішку.

— Собаку, — уточнює, — лабрадора. Я думав, що породистий пес має бути розумним, тому й купив. А він усе вдома погриз. Навіть у гаражі знайшов мої черевики для лиж. Страшенно тупий пес. Такий самий, як у нашого президента Путіна.

Потім Балуєв налив собі повну склянку боржомі і зітхнув:

— Щасливі ви люди, — адже в Росії заборонені всі грузинські напої.

Зараз ви читаєте новину «Олександрові Балуєву не подобається собака Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі