понеділок, 26 листопада 2007 18:46

Олександр Пономарьов зняв у кліпі дружину

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Вікторія Пономарьова зіграла в кліпі свого чоловіка ”Я твій Дід Мороз” Снігуроньку. Її вдягнули в червоний блискучий костюмчик від дизайнерки Вероніки Жанві
Вікторія Пономарьова зіграла в кліпі свого чоловіка ”Я твій Дід Мороз” Снігуроньку. Її вдягнули в червоний блискучий костюмчик від дизайнерки Вероніки Жанві

У четвер на київській студії "Укрнаукпопфільм" 34-річний співак Олександр Пономарьов зняв кліп на новорічну пісню "Я твій Дід Мороз". Снігуроньку в ньому зіграла його 22-річна дружина Вікторія.

— Снігуронькою я ще ніколи не була. У дитсадку на Новий рік носила плаття Сніжинки, — розповідає Вікторія. Танцюючи, вона піднімає руки й оголює живіт під майкою. Олександр свариться на дружину пальцем. Вона швидко осмикує червоний блискучий жакет від дизайнерки Вероніки Жанві.

— Віка в мене сором"язлива, — каже співак.

Жінка зізнається, що з дитинства боїться хлопавок. Під час зйомок вони постійно стріляють. Вікторія затуляє вуха.

Діда Мороза в кліпі не буде.

— За текстом пісні він у нас трохи напився і добре гульнув, — пояснює Пономарьов.

Пісню "Я твій Дід Мороз" співак написав сам. Говорить, лежала в столі сім місяців.

— Мені не подобався текст. Але в нас — проблема з новорічною піснею українською мовою. Записав її в подарунок українцям. Правда ж, прикольна вийшла? — допитується він. — Буде краще, ніж "Новый год к нам мчится".

Новий рік Пономарьови зустрічатимуть у Києві, в родинному колі. Їхньому синові Сашкові в лютому виповнюється рік.

— Колись їздив на Новий рік на Мальдіви, — згадує Олександр. — Але свята там не відчув. Дуже бракувало української атмосфери.

Співаки часто знімають у кліпах коханих. 37-річна Ірина Білик для пісні "Нас нет" запросила чоловіка, 22-річного танцівника Дмитра Дікусара. Той навіть заспівав із нею кілька рядків. 29-річна Ані Лорак показала свого нареченого, турка Мурата, в кліпі "С первой улыбки". Він сказав, що знявся вперше й востаннє. Чоловік працює директором у ресторані Лорак "Енджел лаунж".

50-річний Павло Зібров запросив у кліп "Посвящение жене" дружину Марину. За сценарієм, жінка цілувалася з латвійським актором Іваром Калниньшем. По тому ходили чутки, що в них роман.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Пономарьов зняв у кліпі дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі