Ексклюзиви
четвер, 25 жовтня 2007 17:56

Олександр Пономарьов перетворився на вампіра

  Стиліст Марина Борщевська готує співачку Ані Лорак до зйомок
Стиліст Марина Борщевська готує співачку Ані Лорак до зйомок

"Таким красивим я не був ніколи!" — милується собою 47-річний тенор Володимир Гришко. Він у чорному костюмі Кощія Безсмертного, на якому білими нитками вишито скелет. Волосся співака зачесане в ірокез. На підборідді заплетена в косу штучна борода.

— Я добрий Кощій. Хоч і вгодований трохи, — вирішує Гришко й погладжує пузце.

Він стоїть у гримерці на кіностудії імені Довженка. Тут телеканал "Інтер" знімає новорічний вогник "Ніч у музеї". Сценарій написали учасники студії "95 квартал".

— У кого на столах есть серпантин? Бросайте его в кадре, — кричить у мікрофон режисер Роман Бутовський.

85 юнаків та дівчат сидять за святковими столиками під сценою. У їхніх келихах солодка газована вода, яка імітує шампанське. На тарілках — пластмасові муляжі фруктів.

— И зачем я здесь мерзну? — хукає на руки білявка у мереживній сукні.

За день зйомок у масовці платять 50 грн. У павільйоні холодно, знімальна група в зимових куртках.

Біля гримерки стиліст Марина Борщевська підпудрює ніс 34-річному співакові Олександрові Пономарьову. У мюзиклі він грає вампіра Дракулу. Обличчя Олександра зробили синім, приклеїли густі чорні брови.

Я ж вірю в Бога! То як можна таке грати?

— Все одно я на вампіра мало схожий, — розмахує Пономарьов чорним плащем із червоною підкладкою. — Мені цей демонічний образ не подобається. Я ж вірю в Бога! Як можна таке грати? Але режисер так вирішив. Узяв гріх на себе.

Співачка Аліна Гросу буде Червоною Шапочкою, Остап Ступка — Казановою, Ірина Білик — Сніговою Королевою, Таїсія Повалій — Сплячою Красунею. Але замість труни Повалій покладуть на різьблений дерев"яний постамент, укритий парчею. Вєрка Сердючка буде злодійкою, яка хоче пограбувати музей. Але їй не дає цього зробити наглядач, якого грає учасник "95 кварталу" Володимир Зеленський.

Костюми артистам розробляли київські модельєри Борис Орлов та Яна Нестерова.

— Мені капелюх тисне, — торкається Пономарьов чорного циліндра. — Голова 62-го розміру, а капелюх 61-го. Щоки зразу розпирає. Віка (дружина Пономарьова. — "ГПУ") мене ще таким не бачила. Вона думала, що я просто блідий буду. А мене зробили зовсім синім.

У дверях гримерної 29-річна співачка Ані Лорак поправляє на голові весільну фату. Вона вийде в образі нареченої. Для неї взяли напрокат блакитну сукню з корсетом за 10 тис. грн. Виступ Лорак з піснею "На семи ветрах" записують півтори години. На третьому дублі на сцені б"ють чотири вогняні фонтани. Співачка відсахується, але втримується на високих підборах.

— Я на Дюймовочку була схожа, — витирає вона серветкою з губ рожевий блиск у гримерці. — Голова дуже болить, бо мені чіпляли додаткові локони. Сфотографувала от себе у весільній сукні, покажу Мурату (нареченому Лорак. — "ГПУ"). По-справжньому заміж вийти не маю часу. Наступного року поїду в тур Україною, святкуватиму 15 років творчості.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Пономарьов перетворився на вампіра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути