понеділок, 09 червня 2008 16:06

Олег Скрипка поїхав до США із загіпсованою ногою

Гурт "Воплі Відоплясова" розпочав 6 червня тур Північною Америкою. Заплановано шість концертів у США і Канаді. Лідер гурту 42-річний Олег Скрипка востаннє був в Америці у квітні — з театром ім. Івана Франка. Грав виборного Макогоненка у виставі "Наталка Полтавка". 16 травня, виступаючи у Вінниці, підстрибуючи на сцені, він розірвав ахіллове сухожилля. Після такої травми видужують два місяці. Тож Скрипка полетів із загіпсованою ногою.

— Гастролі "ВВ" у США та Канаді — це завжди масові концерти, багато публіки і теплий прийом, — розповідає Олег перед відльотом. — Це взагалі рокові країни — там дуже гарно сприймають музику такого формату. Після концертів у нас бувають зустрічі з прихильниками, місцеві українці теж приходять. Часто це вже не молодь, а як мінімум друге покоління іміграції, люди, які досягли чогось у житті. Дуже гостинні фанати: весь час нас запрошували повечеряти до ресторану. Приходять і банкіри, і середній клас, і просто звичайні робітники.

"ВВ" дає концерти в Торонто, Чикаго, Нью-Йорку, Сан-Франциско, Лос-Анджелесі та Ванкувері. 16 червня Скрипка повертається до України. Далі займатиметься організацією етно-музичного фестивалю "Країна Мрій".

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка поїхав до США із загіпсованою ногою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі