понеділок, 05 листопада 2007 17:38

Оголену Могилевську продали за 60 тисяч гривень

У столичному "ПінчукАртЦентрі" два дні показували 14 фотознімків українських знаменитостей. Київський фотограф Олександр Ктиторчук зобразив їх в образі працівників і відвідувачів салонів краси. Виставку назвали "Послуги індустрії краси. Всі професії важливі!.." Минулої неділі світлини продавали на благодійному аукціоні. Початкова ціна кожного фото — 1 тис. грн.

37-річного продюсера Влада Ряшина фотограф зняв в образі банщика, який купає у ванній співачку Асію Ахат. Цей знімок придбали за 12 тис. грн.

— Знімали в модному столичному салоні краси, — згадує Асія Ахат. — Я лежала у гідромасажній ванній. У воду додали морську сіль та якісь косметичні масла. На фото може здатися, що я гола. Та зовсім без одягу не знялася б, тому одягла купальник тілесного кольору. Також не впевнена, що й Могилевська на фото насправді гола.

За 60 тис. грн придбала фото співачки Наталки Могилевської й танцюриста Влада Ями телеведуча Тетяна Рамус. На знімку роздягнений по пояс Яма робить масаж голій співачці, яка кокетливо схрестила ноги. За це фото торгувалися також Влад Ряшин і нардеп "бютівець" Микола Баграєв.

Найдешевше — 2,5 тис. грн — коштував знімок, на якому музичний продюсер Олена Мозгова збирається робити масаж обличчя доньці президента Віталіні Ющенко.

Актор столичного театру Франка Остап Ступка знявся в образі майстра, який робить педикюр колишній солістці "ВІА Гри" Христині Коц-Готліб. Це фото купив за 3 тис. грн скульптор Олег Пінчук. А дружина Олега Пінчука купила світлину, на якій Олегові роблять манікюр співачки із групи "Алібі" Аня та Аліна Завальські.

На аукціоні в "ПінчукАртЦентрі" зібрали 124 тис. грн. Їх віддали у фонд боротьби зі СНІДом.

Зараз ви читаєте новину «Оголену Могилевську продали за 60 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі