четвер, 17 липня 2008 18:20

Неллі Фуртадо повезла з України пляшку горілки

Автор: фото: Наталя Чубенко
  Концертом у Києві канадська співачка Неллі Фуртадо (на фото) завершила свій світовий тур. ”Почуваюся трохи виснаженою, але це приємна втома”, — зізнається вона
Концертом у Києві канадська співачка Неллі Фуртадо (на фото) завершила свій світовий тур. ”Почуваюся трохи виснаженою, але це приємна втома”, — зізнається вона

Канадська співачка 29-річна Неллі Фуртадо у вівторок виступила у столичному Міжнародному виставковому центрі. Єдиний в Україні концерт організував мобільний бренд "Діджус". Квитки коштували від 200 до 300 грн. Дві фан-зони були заповнені не повністю.

Фуртадо прилетіла до Києва з Москви напередодні концерту. Із нею приїхали батьки та 4-річна донька Невіс. Співачка жила в готелі "Прем"єр Палас", містом пересувалася чорним "лінкольном". У номер замовляла червоне вино, чай, фрукти та мед. Адміністратори артистки наголосили, що вона не їсть червоного м"яса.

За кілька годин до концерту у виставковому центрі влаштували прес-конференцію. Зустріч співачки із журналістами переносили тричі. Організатори заздалегідь попросили підготувати запитання англійською: від послуг перекладача відмовилися — мовляв, за браком часу. На прес-конференцію відвели 20 хв. Неллі спізнилася майже на годину. Її супроводжували менеджер і кремезний охоронець-афроамериканець.

— Привіт! — вітається співачка українською.

Англійською перепрошує за спізнення. Фуртадо говорить швидко, високим голосом, сильно жестикулює. Каже, що в Україні їй сподобалося.

— Мені цікава історія вашої країни, — запевняє. — Тим більше, що в Канаді багато українських емігрантів. А в Києві сподобалися вареники! — сплескує руками. — І ще — водка!

— Горілка, — поправляють Неллі журналісти.

— Так, горілка, — по буквах вимовляє співачка. — Одну пляшку прихоплю з собою як сувенір.

Організатор Денис просить фотографів не знімати зі спалахом, бо артистці сліпить очі. Фуртадо розгублено кліпає. Її запитують про найбільш дивний вчинок у житті.

— Якось родичі в Торонто зарізали свиню, — морщить лоба Неллі. — І ми з ранку до пізньої ночі начиняли її кишки м"ясом. Вийшли такі собі сосиски, які довго не псувалися.

Концерт анонсували на 19.00. Глядачів почали пропускати за годину перед тим. На розігріві у Фуртадо співав український гурт "Горчіца Лів Проджект".

Співачка виходить на сцену о 20.45. Вітається англійською. Упродовж концерту кілька разів повторює українською "дякую".

— Нелли лучшая! — верещить огрядний чоловік у сірому костюмі. Глядачі мляво розтанцьовуються.

Співачка виконує пісні з останнього альбому Loose, співає ще кілька старих хітів. Концерт триває менше, ніж півтори години. На біс Фуртадо не викликають. Глядачі одразу рушають до виходів. Підлога залу всіяна пляшками з-під пива та недопалками.

— Хороший концерт, но харизмы ей не хватает, — ділиться враженнями дівчина в чорному костюмі. — И голос какой-то писклявый.

— А мне все понравилось, — додає її подруга. — Нелли все-таки мировая звезда! Такие к нам редко приезжают.

Зараз ви читаєте новину «Неллі Фуртадо повезла з України пляшку горілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі