понеділок, 09 липня 2007 17:35

Не можуть продати портрет Семена Горова

  Київського режисера художниця Галина Нікітіна малювала по фотографії
Київського режисера художниця Галина Нікітіна малювала по фотографії

Київська галерея "Да Вінчі" продає портрет столичного режисера Семена Горова, автора кліпів Вєрки Сердючки, Софії Ротару, Ані Лорак та мюзиклів  "Вечори на хуторі біля Диканьки", "Сорочинська ярмарка" і "Весілля Фігаро".

Полотно 3,20 м завширшки і 1,20 м завдовжки називається "Я балдею от Семена". Його створила київська художниця Галина Нікітіна два місяці тому.

— Я малювала його по фотографії, — зізналася вона "ГПУ". — Ми не такі вже близькі друзі, але бачимося часто. Зараз вісім моїх картин висять у київській студії Семена. Познайомилися ми років п"ять тому на виставці моїх картин у київському клубі "44". Семен став першим моїм покупцем. Він придбав за $150 мою веселу роботку "На кухні".

Картина Нікітіної "Я балдею от Семена" коштує $4200. Вона лежить у галереї з травня, але покупців на неї ще не знайшлося.

— Можливо, картину куплять до весілля режисера, — сподіваються в галереї "Да Вінчі". Горов одружується із колишньою моделлю, а тепер піар-менеджером мережі ресторанів "Козирна карта" Яною Помазан. На весілля в кінці липня запросили чи не всіх артистів, із якими працював Горов.

Зараз ви читаєте новину «Не можуть продати портрет Семена Горова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі