неділя, 15 липня 2007 18:14

Наталя Бучинська украла гітариста в Брітні Спірс

Співачка Наталя Бучинська повернулася із "Космос Студіо" в столиці Швеції Стокгольмі. На цій студії звукозапису створюють свої пісні Роббі Вільямс та Брітні Спірс. Бучинська перезаписувала пісню "Душа", на яку зняв кліп український режисер Алан Бадоєв.

— Спів Наталі почув гітарист Брітні Спірс Осберн Орваль, — розповідає "ГПУ" піар-директор співачки Ірена Осєнняя. — Запропонував додати гітарних акцентів. Так вони почали працювати разом. Записували два тижні. Іноді Осберн хвилювався, бо на цей самий час у нього було кілька концертів із Брітні Спірс, а він їх пропускав. Кинути Наталю він теж не міг. Бо на "Космос Студіо" бронюють запис за півроку. Якщо ти пропускаєш час свого запису — ти пролетів. Наталя благородно пропонувала Орвалю: "Іди на репетицію, ми почекаємо". Але він лишався".

Оновлена пісня увійде до альбому Бучинської "Душа", який з"явиться у середині вересня.

— Це будуть пісні сильної вдумливої жінки, — пояснює Осєєняя. — Яка закохувалася і залишала своє кохання. Таке співають Ротару та Повалій.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Бучинська украла гітариста в Брітні Спірс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі