середа, 28 березня 2007 15:06

Наталія Гудкова "бахнула" зі Львом Дуровим

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  У фільмі ”Старики-полковники” Наталія Гудкова зіграла слідчого
У фільмі ”Старики-полковники” Наталія Гудкова зіграла слідчого

Детективну стрічку "Старики-полковники" презентували  днями у кінотеатрі "Україна". Слідчого Олену Решетнікову там грає 29-річна актриса Наталія Гудкова. Вона розслідує вбивство відомого бізнесмена. Але водночас за цю справу беруться полковники у відставці Андрій Андрійович (Лев Дуров) та Олег Борисович (Сергій Никоненко). Вони сварять між собою місцевих злочинців. Фільм покаже український телеканал "Інтер".

— Зйомки проходили в Україні, було просто супер! — згадує  Гудкова. — Режисер Андрій Бенкендорф дуже вимогливий, хоча на знімальному майданчику ніколи не кричав і не нервував. Тепер до Києва їду, як додому. Є "негласна туса" — потяг Київ—Москва. Заходиш до вагона-ресторану і зустрічаєш купу знайомих під час кожної поїздки. А сьогодні приїжджаю до готелю і мені кажуть, що в сусідньому номері поселився Гоша Куценко. Я до нього ще не заходила.

Казуси під час зйомок були?

— Якось уранці приїхали на зйомку "Стариків-полковників" у містечко Буча під Києвом. А там уночі щось вибухнуло, скрізь лежали осколки. Ледь півсанаторію не рознесло на шматки! Я й досі не знаю, що це було.

Якою роллю пишаєшся найбільше?

— 2002-го знялася у фільмі "Шкіра саламандри". На пробах мені відразу дали головну роль. Олександр Збруєв грав закоханого в мене чоловіка, а Валерій Гаркалін — афериста. Збруєв тепер мені часто телефонує.

До Наталії підходить Лев Дуров. Пропонує: "Ідемо — бахнемо".

— Я на кілька хвилин, — Наталя відходить і відразу ж повертається. — Про що ми говорили?

У вас є діти?

— У травні синочку Миколі буде 7 років. Він — моє найбільше досягнення в житті. Із вересня піде до школи. Дуже цього боюся, бо там буде математика, фізика та хімія. Мені все це доведеться з ним учити заново. Цих предметів я у школі боялась і вже давно не пам"ятаю.

Обручки у Гудкової немає. Про чоловіка вона відмовляється говорити. Настрій в актриси псується.

Епізодичні ролі в "Стариках-полковниках" грали власник журналу "Папараці" ліванець Валід Арфуш та лідер громадської організації "Братство" Дмитро Корчинський.

— Я навіть не чула про таких, — зауважує Наталія. — Зате дуже добре знаю вашого актора Богдана Ступку. Не маю номера його телефону. Але при зустрічі ми завжди спілкуємося. Знімалися разом у "Водії для Віри". Я грала дівчину Анжелу. Мої родичі подивилися цей фільм і не змогли мене впізнати. Глядачі часто плутають мене з Катериною Юдіною, яка грала в цій стрічці Ліду. Я ж зовсім на неї не схожа! Доводиться пояснювати, що у "Водії для Віри" я бігаю у платті в горошок.

1977, 23 жовтня — Наталія Гудкова народилася в Москві
1994 — закінчила Московську міжнародну кіношколу
2000 — народився син Микола
2000 — закінчила школу-студію МХАТ
2002 — уперше знялася в кіно, головна роль у фільмі "Шкіра саламандри"
2004 — серіал "Кавалери морської зірки"
2005 — серіал "Солдати-6"
2006 — серіали "Солдати-7" і "Солдати-8", "Убивча сила-6"
2007 — "Старики-полковники"

Зараз ви читаєте новину «Наталія Гудкова "бахнула" зі Львом Дуровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі