пʼятниця, 05 липня 2013 06:45

Народний артист співає про стриптизерок

— Украиночки-хохлушечки, и худышки и пампушечки, ай не женщины, а душечки, — співає у пісні "Озорные украиночки" киянин 49-річний Олег Гаврилюк. 27 червня співак і поет отримав звання народного артиста України. Відповідний указ підписав Президент Віктор Янукович.

— Із творчістю Гаврилюка дуже добре знайомі в Адміністрації Президента або в оточенні Януковича. Інакше звання йому не надали б, — каже 42-річний публіцист Сергій Руденко. — Зайшов на його сайт. Там схвальні відгуки від "регіоналів", музиканта Яна Табачника, екс-міністра оборони Михайла Єжеля, міністра молоді і спорту Равіля Сафіулліна. Кажуть, які геніальні тексти і музику пише Гаврилюк. У Партії регіонів його всі знають. Він не співає в опері чи драматичному театрі. Мабуть, виступає на корпоративах, концертах у більш вузькому колі політиків.

У доробку Олега Гаврилюка є пісні "По сто грамм", "Стриптизерша", "Любовь порочная". Співак записав шість альбомів. Має цикл еротичних віршів "Бесстыжие стихи". Влаштовує благодійні концерти для військовослужбовців, виступає у військових частинах України.

— Це специфічна музика. Багато застольних пісень. Словом — шансон. Президент вирішує, хто достойний звання народного артиста. Проте він повинен діяти від імені держави. А не відповідно до смаків Віктора Федоровича чи його друзів. Це не означає, що шансовик не може бути народним артистом. 2003 року Олег Гаврилюк випустив альбом "ПроХХХодимец". На обкладинці — оголені сідниці жінки. На це мала би звернути увагу Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі. 2009-го вона довго діставала нині покійного письменника Олеся Ульяненка. Він отримав Шевченківську премію за книжку "Сталінка". А роман "Жінка його мрії" комісія визнала порнографічним. Його вилучили з українських книгарень. Тепер народному артистові Гаврилюку, який пише пісні про стриптизерш, легше буде потрапити в ефір на радіо. Кажуть, звання заслуженого чи народного має свій тариф.

Першу пісню Олег Гаврилюк написав у 35 років. До того займався підприємництвом. Через рік отримує звання заслуженого артиста України. Через два роки його ім'я внесли до енциклопедії "Видатні люди сучасної України". 2004-го найкращим українським виконавцем Гаврилюка визнала мережа радіостанцій "Шансон".

Зараз ви читаєте новину «Народний артист співає про стриптизерок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі