середа, 28 травня 2008 15:09

"Напалм Дез" співатиме на аеродромі

7 і 8 червня на аеродромі "Чайка" під Києвом відбудеться 10-й однойменний рок-фестиваль. Першого дня виступить британський гурт "Напалм Дез", який грає важкий метал. Музиканти двічі потрапляли до Книги рекордів Гіннеса: за найкоротшу композицію "Ти страждаєш", яка триває 1,316 с, та швидкість гри барабанщика — 20 ударів за 1 с. У Києві британці завершать європейське турне, що триває з початку травня. Наступного дня на "Чайці" можна послухати одеський комік-гурт "Маски" на чолі з Георгієм Делієвим. Виступлять також швейцарець Луї Франк разом із "Естетік Едьюкейшн" та київські хіп-хопери "Бумбокс". Іще — "Агата Крісті" з російських Єкатеринбурга та "Сплін" — із Петербурга. Завершить концерт фінський гурт "Зе 69 айз", що грає готичний рок.

Початок концертів о 15.00. Вартість квитків — 50–100 грн. У дні фестивалю від станції метро Житомирська до аеродрому "Чайка" курсуватимуть автобуси. Для глядачів розіб"ють наметове містечко.

Зараз ви читаєте новину «"Напалм Дез" співатиме на аеродромі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі