неділя, 10 червня 2007 16:26

На танцювальному "Євробаченні" Україна покаже шаровари

Конкурс "Танцювальне Євробачення" починається 1 вересня у столиці Великої Британії Лондоні. Танцюристів від України для нього відбирали в суботу, у студії "Першого національного". Шість пар змагалися у прямому ефірі, а глядачі голосували за них "есемесками" та дзвінками. Перемогли 22-річний Ілля Сидоренко та 18-річна Юлія Окропірідзе. Вони танцювали під "Воплі Відоплясова" в народному українському вбранні. У реальному житті танцюристи спілкуються тільки російською. За цю пару проголосували 679 глядачів.

Ілля та Юлія займаються у столичному клубі спортивного танцю "СпортДанс".

— Три роки танцюємо разом, — зізнається Ілля. — Я 14 років танцюю, а Юля — 10. На конкурсі не хвилювалися. Тільки за 15 хвилин голосування нервувалися. Мені здається, що ми взагалі єдині, хто зробив нормальний український номер. Вишиванки купували у ЦУМі по 350 гривень. Допомагали обирати батьки.

Помічаю, що вишиванки досить брудні.

— Це грим партнерки, — пояснює Ілля. — Під час танцю ми вимазуємо одне одного. Але воно відпирається.

Вибором танцюристів незадоволені читачі сайту "Першого національного".

— Натасовали лошню от Вали Федорчук? — пише користувач "Возмущенный украинец" про тренера Іллі та Юлі. — И не стыдно, что эта детвора будет последней в Лондоне? К огромному сожалению, место Сердючки им не светит. Что же вы позорите страну и плюете в глаза украинцам? Позор "Первому национальному"!

1 вересня конкурс "Танцювальне Євробачення" покажуть у прямому ефірі "Першого національного". Участь у ньому візьмуть 16 країн.

Зараз ви читаєте новину «На танцювальному "Євробаченні" Україна покаже шаровари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі