середа, 23 липня 2008 15:39

На "Славське-рок 2008" приїдуть "The Ukrainians"

Фестивалю "Славське-рок 2008" відбудеться 25–27 липня в селищі Славське Сколівського району Львівщини. Виступлять гурти із семи країн, зокрема із Чехії, Швеції, Туреччини, Польщі.

— Гратимуть суміш панку, скай і реґґі, — уточнює один із організаторів 46-річний Сергій Харчук на презентації, що минулого тижня відбулася у столичній книгарні "Є".

Хедлайнером — головним гостем фестивалю — буде британський панк-фольк-гурт "The Ukrainians". Із семи його учасників лише двоє — етнічні українці. Очікують також барда Віктора Морозова, який виступить зі львівським рок-гуртом "Мертвий півень".

У Славському вдруге проведуть "Карпатський снепшот" — гру для любителів цифрової фотографії.

— Люди отримують завдання на задану тему, роблять знімки, журі визначає переможця. Наприклад, сфотографувати типове бойківське подвір"я або знайти квітку папороті, — жартує Харчук. — Роботи переможця покажуть увечері зі сцени.

На час фестивалю зупинитися можна буде в наметовому містечку на острові посеред річки Опір, у готелі чи приватному секторі. Наметове містечко — 25 грн за місце, приватний сектор — від 15 грн за добу з людини, чотиризірковий готель "Смерекова хата" — 400 грн. До наметового містечка обіцяють підвозити дрова, доставляти питну воду, обладнають біотуалетами.

Зараз ви читаєте новину «На "Славське-рок 2008" приїдуть "The Ukrainians"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі