середа, 08 жовтня 2008 16:19

На концерт "Естетік Ед"юкейшн" пускали за дві пачки цигарок

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Власноруч створений малюнок служить за перепустку на концерт гурту ”Естетік Ед’юкейшн” в столичному ”Альта Центрі”
Власноруч створений малюнок служить за перепустку на концерт гурту ”Естетік Ед’юкейшн” в столичному ”Альта Центрі”

Перфоменс "Артефакт" влаштував у столичному павільйоні "Альта-Експо" рок-гурт "Естетік Ед"юкейшн". Аби потрапити на концерт, глядачі мусили намалювати картину.

Люди тримають згорнуті аркуші. Дехто надсилав малюнки на електронну адресу групи. Таких пропускають за списками. Решта  малює картини надворі.

— А что надо рисовать? — допитується в подруги глядачка.

— Да что-нибудь, — відмахується та. — Обещали пропустить, даже если будут совсем каракули.

У натовпі подейкують, що малюнки не потрібні.

— Треба пред"явити документ, який свідчить, що вам є 18, — пояснює чорнява дівчина з бейджем "організатор". — А ще показати дві пачки цигарок "Честерфілд".

— Ліпше запропонували б купити пачку презервативів. Я не курю, і мені по барабану, хто спонсор концерту, — обурюється 23-річний Святослав. Він прийшов із дівчиною. Пара йде додому.

Концерт розпочинають на 1,5 год. пізніше. Упродовж 40 хв. "естетіки" грають з-за сцени. Натомість на великому екрані показують їхні силуети.

— Спочатку думала, що вони не вийдуть, — ділиться враженнями 22-річна Оксана.Вирішила піти. Але тільки дійшла до гардеробу по куртку, чую — люди кричать. Повернулася — "естетіки" вже на сцені. Наживо їх слухати цікавіше.

Зараз ви читаєте новину «На концерт "Естетік Ед"юкейшн" пускали за дві пачки цигарок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі