вівторок, 07 серпня 2007 15:53

На "Чорноморських іграх" переміг Ростислав Тодореску

13-річний буковинець Ростислав Тодореску з райцентру Сторожинець Чернівецької області узяв гран-прі IX Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю "Чорноморські ігри" у Скадовську. Він виконав пісню Елтона Джона з мульфільму "Король Лев".

— І ми розтанули, — зізнається член журі співак Віталій Козловський. Призом для Тодореску стануть зйомки кліпу на телеканалі М1. У Ростислава вже є відео на пісню "Мамина сорочка". Його юний співак зняв на гроші батьків.

— Це було в ресторані "Раїса" чернівецького села Шипинці, — розповідає хлопець. — Треба було десять годин провести на ногах і пустити сльозу. Але я це витримав.

Тодореску з 9 років відвідував музичну студію "Казковий світ" при Чернівецькій філармонії. На фестивалі "Слов"янський базар-2006" здобув третю премію, переміг у телевізійному проекті "Хочу бути зіркою".

Ростислав говорить, що любить спокійну та ліричну музику, яка спонукає до роздумів.

— Мій кумир серед зірок — Олександр Пономарьов, — каже хлопець.

У вільний час він грає у футбол, читає вірші Тараса Шевченка та п"єси Вільяма Шекспіра. Любить подорожувати. Удома має собаку Річарда породи чау-чау.

У "Чорноморських іграх" взяли участь 750 дітей із усієї України. Уперше  в Скадовську працювало містечко майстрів. Свято зібрало понад 40 тис. глядачів.

Зараз ви читаєте новину «На "Чорноморських іграх" переміг Ростислав Тодореску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі